April 20, 2012

Testimoni Meal Shakes: Sembelit, Asthma, Demam Panas, Kurang Selera Makan Tiada Lagi

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, nampaknya Meal Shakes dah banyak bantu kanak-kanak. Antaranya kanak-kanak yang bermasalah membuang air besar (sembelit), kanak-kanak yang menghidap Asthma, baru pulih dari demam panas, dan kurang selera makan.

Shaklee Meal Shakes

Kali ni Nad nak share testimonials ibu-ibu yang sudah cuba Meal Shakes pada anak-anak mereka.

Puan Husni
"Salam Kak Ira, ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit? Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif. Since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni. Jd sy pon try, Alhamdulillah, semiggu lepas cuba, dh nmpak beza dia. Tiap2 hari buang air besar. And bowel movement pon smooth je, perut dh x buncit (hehe, kalau buncit pon sbb minum air byk). And 7oz tu mcm xckup je, sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu. Sy pulak, dulu nk minum susu punye lah susah. Bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minum (hehe.. exaggerate) Sedaap! Thanks, nnti nk beli, buat bekal puasa." Read more here.

Puan Lia
"...Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau." Read more here.

Puan Cda
"...doktor beri ia antibiotik untuk anas makan selama 1 bulan..ngam 2 minggu cda tengok anas semakin kurus n tidak selera makan n minum.(kurus sampai neneknye di kampung terkejut bila melihat gambar anas yang cda MMs padanya)....kulit anas menjadi kasar...dan anas jadi sensitif...mudah menangis..tak bertenaga..dan dalam tempoh yang sama cda berhenti memberinye antibiotik dan menukarkannye dengan Meal shake..2 hari selepas tu cda nampak perubahannye....anas dah mula ke dapur menunjuk apa saja makanan didapur..selera makannya bertambah!!! syukur.........dan dari tu juga anas semakin aktif.....tidak mudah meragam...dan sekarang selepas 1 bulan....badanya dah mula berisi...kulitnya semakin halus dan sekata." Read more here.

Puan Ina
"Alhamdulillah. dengan Meal shake+ susu, Vita lea for Children selama 1 minggu di samping kapsul minyak ikan Omega Guard Shaklee... (sedap dikunyah begitu sahaja)......nakkan anak anda bijak?..pastikan diet hariannye tinggi kandungan DHA..untuk perkembangan otaknya. Sekarang Aiman akan mkn nasi 3 kali sehari dan selalu tgh malam dia tak boleh tidur sb lapar katanya." Read more here.

Puan Ayu
"AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake, Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 4 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat." Read more here.


Lagi testimonials dan apa kandungan Meal Shakes, boleh view di entry Nad yang ini.

Bulan ni Meal Shakes adalah pada harga promosi. Jangan lepaskan peluang untuk berjimat ya!

Kalau ada yang berminat dengan Meal Shakes ni, bolehlah SMS or Whatsapp Nad di 012 229 5680.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...