May 27, 2012

Testimoni Set Menyusu Shaklee: Susu Semakin Banyak, Kulit Semakin Cantik

Assalamualaikum semua :)

Malam tadi Nad terima SMS dari customer Nad iaitu Sakura San yang telah mencuba Family Wellness Programme, Alfalfa, dan Ostematrix:

SMS kegembiraan dari Sakura San :)
"Salam Nad, saya nak kongsi pengalaman guna Set 3M ni.


Sebelum bersalin saya dah janji dengan diri akan bagi yang terbaik untuk baby. Means saya nak bagi susu ibu kerana saya tahu ianya yang terbaik.


Then, selepas bersalin saya dapati susu saya terlalu sedikit sampaikan baby saya asyik menangis dan menyusu terlalu lama. Start dari situ saya tahu susu saya tak mencukupi untuk baby. Saya mula mencari maklumat supplement untuk penyusuan sehinggalah saya terjumpa maklumat mengenai Shaklee. Saya banyak membaca testimoni berkaitan Set 3M dan then saya terus ambil keputusan untuk try set ini.


Alhamdulillah tak sampai sebulan saya try, susu saya bertambah. Sebelum ini sejam saya pump, cuma 1oz je dapat. Kadang-kadang tak sampai pun 1oz. Sekarang pump 15 minit saya boleh dapat 6oz dalam 1 sesi. Susu pun cepat je ada walaupun baby menyusu 2-3 jam sekali.


Kulit saya pun semakin berseri sampaikan semua rakan sekerja memuji kulit saya cantik. Thanks Nad for your guide sepanjang saya try this set."








Alhamdulillah, Nad faham perasaan Sakura San sebab Nad pun dah pernah melaluinya dulu. Seronoknya dapat tolong orang :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...