May 30, 2012

Testimoni Set Menyusu Shaklee with Lecithin: Susu Bertambah, Baby Tidur Nyenyak, Lebih Lawas, dan Tumit Kaki Dah Tak Menggelupas

Assalamualaikum semua :)

Puan Ana Lyana baru mencuba Vitalea, Vita C, B Complex, Alfalfa, dan Lecithin selama 8 hari dan ini ialah feedback darinya:


"Salam, saya ambil Set B + Lecithin baru 8 hari.

Perubahan positif pertama yang saya rasa:

susu makin banyak (keep on pumping), 
susu jugak pekat (sebelum ni kurang pekat), 
malam-malam baby tidur nyenyak (tak kerap bangun menyusu, mama dia boleh tidur lama sikit), 
membuang pun lawas (perut just bagi signal masuk toilet dan terus keluar bendasing tu..upss =p)

dan perubahan yang terbaru, tumit kaki dah tak kasar! Yeszza, sebelum ni kalau nak tidur mesti terasa kasarnya tumit kaki. Dan dah tak mengelupas kulit kat tapak kaki tu. Dulu bila duduk depan tv, asyik belek tapak kaki je kopek kulit tu. 

Terima kasih Shaklee :)"


PRODUK SHAKLEE YANG DIAMALKAN PUAN ANA LYANA






No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...