July 11, 2012

Testimoni GLA Complex dan Ostematrix untuk Masalah Senggugut

Assalamualaikum semua :)

Actually today Nad nak share pengalaman Nad sendiri setelah mencuba Ostematrix dan GLA Complex untuk masalah senggugut.




Ostematrix ni asalnya Nad dah mula makan beberapa bulan lepas dah untuk maintain milk production especially time period. Nad perasan senggugut Nad dah mula berkurangan lepas amalkan Ostematrix ni tapi tak betul-betul hilang.

Lebih kurang 1 bulan yang lepas Nad try GLA Complex untuk kulit sebenarnya. Hehe. Lepas 3 hari try GLA, period pun datang. Tapi takde senggugut langsung. Tak teringat pun nak period masa tu. Tau-tau je dah period. Hehe. Pastu baru teringat. Ni kes amalkan GLA kot kan. Tapi takpelah baru 3 hari kan. Nak tengok lagi.

Lepastu masa time period tu ada kenduri kat kampung. Cuaca kat luar memang panas dan memang rasa letih biasalah kena melayan Zahin lagi kan. Yang rasa amazing sebab wajah tak nampak letih or pucat seperti yang selalu terjadi, tapi nampak berseri je padahal dah lap peluh berapa kali dah entah. Haha. Masa tu happy sangat la kan. Muka kalau sentuh tu melekit2 tapi masih nampak berseri. Hihi.

Nad teruskan amalkan sampai la Nad period sekali lagi. Kali ni pun sama. Takde senggugut langsung. Macam yang lepas jugak. Tahu-tahu je dah keluar, kan. Hehe.. So Alhamdulillah sangat sebab walaupun senggugut Nad tak lah seteruk macam ada kawan Nad kat sekolah dulu setiap bulan mesti kena masuk Sick Bay bila period sebab senggugut. Tapi tak best kan bila senggugut ni walaupun sikit. Mengganggu perjalanan hidup seharian jugak kan. Alhamdulillah now dah takde. So happy! Segalanya atas kuasa Allah jua :)

Pertanyaan tentang produk/konsultasi/tempahan:
- SMS/Whatsapp 012 229 5680
- FB: Nadiah Suhaidi
- Email: n_nadiah@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...