September 18, 2012

Penapis Air Yang Boleh Dibawa Ke Mana-mana (Portable Water Filter)

Pernahkah anda lihat penapis air yang boleh dibawa ke mana-mana?
Have you seen a portable water filter?



Get Clean® Water Pitcher

MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATER
INTRODUCING GET CLEAN® WATER

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

A fresh take on healthier water, Get Clean® Water is a new multi-patented water filtration system. Unlike other water pitchers, Get Clean® Water uses a solid block of carbon to clean your water, reducing some pretty nasty contaminants—including up to 99 percent of lead!

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Get Clean® Water is the first pitcher to use a refillable carbon-block filter system so there’s less plastic to throw away. And it filters 303 liters (80 gallons) of water per filter.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Cleaner, healthier water and a cleaner, healthier planet
We can all drink to that!



MENGAPA PERLU MEMILIH GET CLEAN® WATER?
WHY GET CLEAN® WATER?

Klik untuk paparan lebih jelas
Click for clearer view
Klik untuk paparan lebih jelas
Click for clearer view

SESUAI UNTUK
SUITABLE FOR


Klik untuk paparan lebih jelas
Click for clearer view


MENGATASI JENAMA TERKEMUKA LAIN
OUTPERFORMS OTHER LEADING BRANDS

Klik untuk paparan lebih jelas
Click for clearer view


TESTIMONI
TESTIMONIALS

"Memang sgt sedap!!! highly recommended.best2, dah la jimat, senang, mesra pengguna dan yg penting-air kosong pon rasa sedap wooo! Meh dtg umah sapa2 nk cuba."

"Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni. Mula-mula rasa was2 nak minum airnya… yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip… Mesti loya… kemudian gagahkan hati untuk minum… Sekali teguk, dalam hati berbisik ’Eh, sedap la...” kemudian teguk lagi dan lagi… Sampai tinggal setengah jag… hahaha… Memang sedap airnya… Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak. Suami pun setuju."

"Saya pon dah guna (br 2hari..hehehe)..mmg best sgt..xde komplen dr hubby & anak.. Klau beli benda lain, ckp mahal la, bazir la..berbaloi baloi!"
Puan Ummi Nilda


"Anda takkan rugi jika memilikinya. Saya rasa seronok sbb dh tak perlu masak air utk minum. Kalau dulu kena masak air, sejukkan baru boleh minum. Sekarang tak perlu lagi."

"Nampak comel dan mudah disenggara.. mudah digunakan.. xperlu la nak susah payah pasang kat paip sinki.. bleh letak kat maner yang anda suka.. kat meja mkn ke , kat kabinet dapur ke.."

"Alhamdulillah, dah beberapa bulan menggunakan Get Clean Water Pitcher dan memang sangat berpuas hati."



HARGA RUNCIT
RETAIL PRICE

Get Clean® Water Starter Packwith Water Filter Refill 3-Pack
RM460 (WM) / RM483 (EM)



Filter 3-Pack
RM161 (WM) / RM168 (EM)

Filter 3-Pack

Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...