November 25, 2012

Testimoni: Colon Inflammation Semakin Pulih Dengan Shaklee


"Alhamdulillah setelah hampir 2 thn sakit dan keluar masuk hospital, jumpa pakar pun pakar tak tau apa puncanya keadaan saya makin sihat. Terima kasih pada beeha yang banyak bantu saya dari segi consultation dan juga moral support. Bulan lepas adalah bulan paling kritikal di mana saya kehilangan 2kg berat badan, full blood count teruk dan setiap kali buang besar akan keluar darah. rasa dah nak give up. makan ubat, makan supplement, jumpa pakar mcm tak jadi apa. prestasi keje makin merudum

Then sy cuba rawatan alternatif. dan Alhamdulillah banyak sangat perubahannya. Dugaan Allah nak bagi. Beeha selalu pesan, Allah tak duga hambaNya yang tak mampu nak hadapi sme tu.

Terima kasih lagi sekali pada beeha, hati saya terbuka nak cuba produk Shaklee sebaik sahaja selepas solat masa awal tahun aritu. saya dah lama perhati beeha promote produk shaklee, cuma memerhati. tapi tak tau mcm mana lepas solat Asar tu saya tergerak nak tanya beeha tentang produk utk detoks atau bersihkan usus saya ni. beeha suggest Herblax. lepas tu saya tanya tentang produk yg boleh bantu utk naikkan selera makan, nak pulihkan balik kulit saya yg kering dan kasar mcm kertas pasir ni. mcm2 la saya tanya dan produk2 di atas tu tadi sme saya beli. dari trial pack terus amik fullpack.

kesannya ada, tapi agak slow. tapi 


ESP mmg sangat best. saya perasan 
1. kulit saya yg kering dan menggelupas ni makin elok
2. tumit yang dah mula pecah dan cantik licin
3. breast tegang
4. punggung anjal

encik husband ingat saya pregnant. tapi tak leh nak pregnant lagi buat masa ni cause consume high dose drugs dari pakar. =( pendek kata saya dah tak rasa body saya mcm plywood lagi lurus depan belakang. di tambah plak dgn GLA, kulit sy nmpak moist je.

aktiviti pagi saya bermula seawal 4.30pagi, sejak amik Ostematrix sebelum tido saya takde masalah nak bangun, takde dah rasa sakit2 badan. kalau tak dlu bangun pagi pun rasa nak nangis. rasa mcm nak merangkak turun dari katil. smenya effect dari masalah usus sy tu. doctor dah warning awal2 bnyk implikasi dari sakit tu.

lepas breakfast saya amik Vita c, Vitalea n B Complex aktiviti harian berjalan lancar, kurang letih. berfikir pun relaks je walaupun keje dah penuh satu meja. memang rasa sgt berbeza.

saya masih lagi memerlukan bantuan Herblax utk membuang air besar, sebab kelemahan pada pergerakkan usus. jadi masih setia dgn herblax.

panjang sangat dah ni. saya berhenti dlu ye. apa2 pun saya sangat happy dipertemukan dengan SHAKLEE. =)

1) bagaimana saya dapat penyakit yg saya hidapi skang ni
2) simptom
3) rawatan apa yg pernah saya cuba
4) kenapa makan bnyk supplement
5) sgt berkesan ke dgn usaha yg pernah saya cuba
saya kurang pasti bagaimana sakit ni datang, yang boleh saya katakan ia bermula dengan sakit di bahagian abdomen (bawah area perut). sakit yg amat sangat seperti contraction nak beranak, sakit akan datang lebih kurang 5-10min sekali.

simptom :
sakit perut (gastrik), badan sangat lemah, sakit di bahagian sendi, hilang selera, sembelit dan diikuti dgn cirit, najis berdarah atau darah keluar ketika buang air besar.

rawatan yg sy pernah cuba :
berjumpa doc pakar - pernah consume steroid dan skang on PENTASA 2g sehari, penah buat scope dari atas dan bawah pernah drip masuk air dan antibiotik (sy tak ingat namanya) dan berjumpa pengamal perubatan Islam. juga consume produk shaklee.

kenapa amik supplement bnyk? berikut adalah penjelasan saya dan saya rasa ia sesuai utk badan saya selepas saya buat experimen utk badan sendiri.. =)

# saya makn herblax utk elakkan sembelit

bila sembelit kuman akan membiak dlm usus dan akan mengakibatkan cirit birit dan mungkin akan keluar darah apabila kuman sgt aktif. lg 1 bila sembelit, angin dlm perut dan usus x boleh keluar. tu yg menjadi faktor gastrik dan sakit kepala serta perut rasa kembung. lg 1 bila tak leh membuang toksik akan terkumpul dlm usus dan kemudian akan diserap semula dlm darah. jadi akan timbul masalah kulit kusam, badan letih dan masalah2 lain.

# saya amik esp utk supply protein pd badan

protein yg cukup akan bantu penyerapan vitamin berlaku dgn lbh baik kan.

# saya amik jg vita c, vitalea, b complex utk supply balik vit yg x cukup dlm badan 

memandangkan hb sya rendah dan kurang mkn sbb hilang selera.

# sy amik Ostematrix utk bekalkan kalsium 

sebab sejak sakit sy x boleh minum susu. susu buat lg mudah cirit melainkn susu kambing.

# saya jugak ada amik alfalfa utk kesihatan dlaman

2 thn badan terbiar tanpa penjagaan dan pemakanan sempurna. dan baru2 ni saya amik gla pulak.

sesiapa yg ada masalah usus, daya serapan mmg lambat. jd tindak balas pd supplement mungkin amik masa. jgn putus asa. teruskn consume vit2 tu sme.

kesan dari rawatan dan usaha:

Alhamdulillah bnyk kurangnya berbanding 2 thn yg lalu.
usaha selagi mampu guna kepakaran doc dan ubat2nya + supplement + bantuan perawat islam bila mana perlu.

apa2 pun usaha. insyaAllah ada penyelesaian. tiada sakit yg tiada ubat melainkan mati. wallahua'lam."


Ini ialah perkongsian dari Puan Farah yang mengalami Colon Inflammation.

Produk yang digunakan:




Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

November 20, 2012

Testimoni Vita E: Kulit Terbakar Kini Hampir Pulih Sepenuhnya


"Terbakar dekat muka masa bakar sampah. Tak perasan dlm tu ada tin spray ambi pur. Meletup tu yg kena dkt muka. Smlm pegi klinik doktor ngan nurse pun terkejut. Cepatnya kulit dh recover. Ckp guna SHAKLEE doktor pun senyum. Hehehe. Doktor pun ckp shaklee bagus. Heheheh suka dengar.

Gambar ni lepas sebulan sapu Vita E. Kulit dh hampir sekata. Kening pun dh back to normal.
" Puan Liza.

Produk yang digunakan:
Dalaman - Meal Shakes, Chewable Vita C
Luaran - Basic H, Herbal Cream

Selepas kulit dah mengelupas habis baru mula sapu Vita E dan teruskan Meal Shakes dan Chewable Vita C.





Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Testimoni Vita E: Melembapkan Kulit Kering Akibat Eczema


Anak teruna Nad ni ada eczema. Tiap malam kompem menggaru. Ngeri sebab most of the time berdarah-darah. Dan hero sorang ni 'rajin' sangat cabut kuping-kuping kulit kering dan akhirnya kulit luka lagi. So setiap hari kulit luka.

Selama ni beri Zahin Nutriferon dan Chewable Vita C 2-3 kali seminggu. Kalau luka, bubuh gel gamat. Kalau kering, sapu Herbal Blend, dan kadang-kadang mandikan dia dengan Basic H2 kalau berair. Alhamdulillah kulit cepat recover tapi cepat kering juga.

Sehinggalah seminggu lepas try letak Vita E kat eczema dia ni. Syukur harini dah nampak licin kulitnya dan tak berkuping. Sebelum ni tak pernah letak sebab takut juga sebab mana lah tahu jadi lebih gatal. Tetapi Alhamdulillah tidak.

Gambar kiri tu sebelum mula sapu Vita E. Nampak kering di pipi dan cuping telinga kan? Belah kanan setelah seminggu sapu Vita E. Walaupun ada merah skit lagi tapi dah licin :)

Parut eczema di betis Zahin juga semakin pudar setelah sapu Vita E.

Vita E memang terkenal memudar dan menghilangkan parut. Boleh makan dan sapu di kulit juga.

Alhamdulillah! :)




Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

November 18, 2012

Testimoni Nutriwhite Deep Foaming Cleanser - Pakai 11 Bulan Tak Habis Lagi :)


Yang belah kiri tu pencuci muka yang Nad gunakan sekarang. Pakai 2x sehari. Pagi selepas bangun tidur dan sebelum tidur malam.

Nad pakai sejak Januari haritu tak habis2 lagi! Ni dah bulan 11! Dah beli baru yang belah kanan tu, tapi masih tak dapat bukak lagi! Haha. Harga RM119 tapi tahan setahun! Amacam? Memang berbaloi beli ni. RM10 je purata sebulan.

Husband pun cakap kulit muka Nad sehalus anak teruna saya umur 2 tahun. Kalau tak percaya marilah kita bergesel pipi. Hihi :)


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

November 17, 2012

Testimoni GLA Complex: Kitaran Haid Kembali Teratur


"Semenjak kahwin pada 23.12.2003, kitaran haid saya mula tak teratur. 2-3 bulan barulah haid datang. Apabila haid, 7-8 hari barulah kering, sehinggalah saya consume GLA ni.

Ceritanya begini,

1.4.2012: Lahirkan anak ke-4
1.5.2012: Start consume GLA
6.5.2012: Amik OCP Yasmin sebab nak planning. Almaklumlah anak dh 4, berderet pula tu. Then nak plan utk implan. Implan kalo nk pasang prefer masa haid.
30.5.2012: Pasang implanon sebab sudah haid selepas ambil Yasmin. Sejak pasang Implanon, saya bleeding 2-3 weeks then stop for 4-5 days, then bleeding semula, sampailah awal Julai. Makin sikit, dan spotting je.
25.7.2012: Stop bleeding.
3.8.2012: Alamak! Haid dtg lagi. Ingatkn bleeding tapi Alhamdulillah, 7 hari dh kering.
3.9.2012: Alhamdulillah syukur, haid dtg lg. Nampak regular. 7 hr sahaja dah kering. Mcm dh back to normal dh (piod mcm anak dara lg). Ingat nk share, tp terlalu awal sgt, so saya monitor lg.
3.10.2012: Now punctual pulak time piod datang. Mcm pergi kerja pulak. Now hari ke-4 haid.

Saya bersyukur sangat, saya nak teruskan ambil GLA ni. Memadai dgn 1 biji sehari. Budget pon ok, below RM50 per month. Ok tu. Now saya syukur sgt2. Dgn izinNYA. Kwn2 di luar sane x nk cube ke?.....JOM!!!"

November 16, 2012

Testimoni Alfalfa & ESP: Masalah Irritable Bowel Syndrome (IBS) Pulih, Kulit Berseri



"Alhamdulillah, ni la hasilnya setelah sebulan menggunakan alfalfa dan esp.

Niat di hati nk sembuhkan usus yg dah 9 tahun sakit tapi syukur dpt gak pakej kulit muka yg lebih licin dan berseri.

Mula2 healing crisis mmg teruk sgt, tp sy tetap sabar.

Kepada sesiapa yg ada mslh usus, resdung, dan kulit muka, jgn was2 utk cuba produk ni. InsyaAllah anda akan berpuas hati. Semua ni hanya suppliment, yg menyembuhkan dan mencantikkan kita hanya Allah s.w.t..maka yakinlah.." - Puan Siti Sumiza


Puan Siti Sumiza mengalami masalah Irritable Bowel Syndrome (IBS) iaitu Radang Usus, resdung, dan alergi. Walaupun healing crisis yang agak teruk ketika mula consume Shaklee, tetapi setelah 1 bulan konsisten dengan ESP dan Alfalfa, Alhamdulillah hasilnya manis :)


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

Testimoni Alfalfa Mencantikkan Payudara Wanita


"Salam... 
Nak tau? saya baru seminggu mkn Alfafa...
Pagi tadi saya perasan...sesuatu yg saya selame ni saya dok carik2... sejak putus susu anak ke dua...
Yes!! i perasan that cik B dah bertambah cantik..xde 'jatuh' lagi mcm b4 ni... ni bukan sebab susu penuh ye..cik B kosong (now tgh menyusu anak no 3 yang baru 4 bulan).." - Puan E

Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

November 13, 2012

Testimoni Alfalfa Untuk Masalah Resdung

Resdung (Sinusitis)
Dalam family Nad, memang familiar sangat resdung ni. Mak ayah dua-dua ada resdung. Adik beradik semua ada resdung termasuklah Nad sendiri. Kalau tenyeh-tenyeh hidung sebab gatal, siap ada bau lagi dalam hidung. Pernah jugalah pergi berubat kampung beberapa kali tapi belum nampak perubahan ketara. Ada mak saudara Nad, kalau makan makanan yang ada belacan sikit pun, tak lama lepastu mesti damam terus.

Dalam setahun, jarang sangat ada hari yang Nad tak selesema. Nad kuat bersin dan selalu bergantung kepada ubat resdung. Mataku yang kuyu bertambahlah kuyu bila selesema. Haha.

Alhamdulillah sejak mengamalkan Vitalea, B Complex, Vita C, dan Alfalfa sejak October 2010, resdung dah lari jauh-jauh :) Jarang sangat kena selesema. Dah terbalik dah dengan dulu :)


Testimoni Resdung 1:

"Sy mmpunyai masalah resdung yg agak kronik..tetapi...slepas sy mngambil set resdung drpda shaklee..alhamdulillah..ia brkesan dgn izin Allah..so,sy xprlu menggaru hdung sy dgn mggunakan garfu lgi ;p...tq Nik Nurul Husna" - Asyraf Alias (setelah seminggu consume)

Testimoni Resdung 2:

"Nak share jugak sikit testimoni saya sebagai seorang pengidap resdung tegar.

Dulu, tisu mmg sahabat baik saya. saya mmg tak boleh berpisah dengan tisu. kat rumah, dalam kete, dalam handbag. mesti ada tisu. kat rumah plak kotak tisu sentiasa ada kat ruang tamu, bilik, dapur....tujuan untuk memudahkan saya apabila selsema. sebab selsema mmg sahabat baik saya sekali dengan cik tisu.

Tapi Alhamdulillah....resdung yang saya hidapi selama lebih 20 tahun kini telah sembuh sejak saya mengamalkan set 3M yg mana ada set G di dalamnya...ada jugakla saya selsema kdg2 tapi yang penting ia TIDAK MELARAT SEPERTIMANA DULU. bersin 2-3 kali, hembus2 hingus sikit terus baik.

kalo dulu...sorilah, kalo tisu tak habis sekotak tak sah, sampaikan suami saya yang bukan pengidap resdung pun saya tgk dah start berkawan dgn tisu...hahahaa (cam lawak) plak. tapi tulah, ALHAMDULILLAH...dah takde dah selsema kronik mcm dulu. tak larat la...sampai saya pernah kena diagnose ada ketumbuhan dalam hidung tau...astaghfirullah..." - Yati Omar

Testimoni Resdung 3:

"Alhamdulillah..sy pun pengidap resdung jugak tp xde la kronik sgt.. hehe pun baik slps amek set D+alfalfa+ ESP.. skrg pun ramai member bg tau mslh resdung or alergik seafood dh hilang." - Su AnNajah

Testimoni Resdung 4:

"Alhamdulillah.. Sy pun merasai kesannya.. Wpun blum baik sepenuhnya.. Tp amat jauh beza sblm consume shaklee.. Dulu sampai sakit2 kpala dan bengkak2 kelenjar.. Mesti ada clarityne@zyrtec kat rmh ni.. Skrg bukan keperluan dah.. Sy teruskan dgn tmbh nutriferon utk kuatkan sistem imun selain teruskn dgn alfalfa, vit c dll.. Mmg berbeza la.. Alhamdulillah..." - Mushafizah A Samad


Bagaimana Alfalfa Membantu Masalah Resdung?

Congestion of the sinuses, nasal passages and lungs is usually caused by infections, seasonal allergies or allergic reactions to food, or it's the result of tissue damage from toxin exposure, according to “Harrison's Principles of Internal Medicine.” The main symptoms of congestion -- fluid buildup and mucus secretion -- are caused by the overproduction and release of histamine, which dilates blood and lymph vessels and leads to secretion of mucus from goblet cells within mucus membranes. The seeds and sprouts of alfalfa contain plant compounds that display antihistamine properties and have a soothing effect on irritated mucus membranes. Furthermore, the antimicrobial properties of alfalfa leaves may be helpful in combating sinus congestion caused by bacteria or by a viral or fungal infection.

Source: http://www.livestrong.com/article/556823-alfalfa-for-congestion/


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

Testimoni Alfalfa Untuk Masalah Alergi Dengan Makanan Laut dan Keputihan

Alergi (Allergy)

Ramai juga kawan-kawan Nad yang mempunyai masalah alergi kepada makanan laut. Dulu Nad pun kalau makan belacan memang asyik terbersin-bersin je. Alhamdulillah selepas mencuba Shaklee untuk breastfeeding, Nad tak risau dah kalau nak makan belacan. Nikmat dunia :) Hehe.

Ok jom baca testimonial ni:


"Saya kalau makan seafood banyak + belacan banyak memang alahan teruk. So pernah telan 10 biji sekali gus, seminggu straight. Memang kalau tak cukup air je, demam.

Tapi best supplement Shaklee ni, walau besar, keras macam mana pun, semua cepat resolve. Dalam 1-2 jam lepas makan Alfalfa, terus susut alahan.

Haritu pill box Shaklee terkena air. Tak sampai 10 kot terus semua supplement cair, lembik. Vitalea, B Complex, Alfalfa, Vita C, Vita E, Zinc semua lembik. Ada yang terus cair. Maksudnya macam tu lah bila masuk dalam badan kita. Sebab tu kesan cepat berbanding vitamin sintetik."
- Puan Beeha Yunos


"Assalam. Kali ini nak share tentang Alfalfa pula.

Saya memang alergi dengan seafood serta resdung. Tapi suka sangat dengan sotong. Kalau nak makan sotong juga, terpaksa ambil pil untuk redakan gatal-gatal pada muka dan badan. Bercampur dengan bersin yang tak henti-henti.

Tapi sekarang, dah tak perlu risau kalau nak makan seafood. Sebab dah ada Alfalfa. Sudah 3 minggu makan Alfalfa, memang kesan ketara. 2 hari lepas makan seafood. Tapi hari ini baru perasan semalam tak ada pun rasa tak boleh tidur sebab gatal-gatal. Takde dah bersin yang terlalu kerap sampai tak selesa langsung pada hidung.

Alhamdulillah, nikmat Allah dapat juga dirasai dengan sempurna.

Masalah keputihan juga Alhamdulillah beransur baik. 

Makan Vita E dan Vita C untuk kulit dan kulit dah cantik. Sekarang makan Alfalfa untuk kesihatan dalaman dan semakin menunjukkan tanda positif.

Shaklee is THE BEST." - Cik A


"Salam sahabat shaklee sume..

Sini sy da share pngalaman, sbelum consume shaklee, kulit sy alergi pd seafood dan kekacang, klo tslh mkn mesti jrwat bernanah tmbuh bberapa jam kmudian. 

Namun alhamdulillah sejak consume Alfalfa selama hampir 2bulan, alahan semakin kurang. Jrwat pon xde tumbuh lg. tggal parut je lg lom ilang. 

Now sy sdang consume ESP+Set D pulak utk ilangkan parut n kecik2kan pori2 muka sy nih. Ati ni tetap sbar. Yelah msalah yg da 8 tahun sy hdapi mne leh ilang dlm 2bulan kan.. " - Che Jurahanim


Bagaimana Alfalfa Membantu Masalah Alergi?

Alfalfa has got antihistamine properties which help in providing relief from allergic symptoms like itchiness, runny nose and continuous sneezing.

It also improves the immune system and strengthens it. Therefore, it increases the resistance to allergens and the effects produced by exposure to allergens.

Source: http://allergies.ygoy.com/2011/10/21/is-alfalfa-effective-for-allergies/

Keputihan (Vaginal Yeast Infection)


Bagaimana Alfalfa Membantu Masalah Keputihan?

Alfalfa helps fight infection -The chlorophyll in alfalfa is an effective barrier against bacterial invasion because of its stimulation effect on the growth of connective tissue and granulation tissue.

Source: http://www.nurtureyourown.com/sprouts/10-great-benefits-to-eating-alfalfa-sprouts/


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

November 11, 2012

Testimoni Mengatasi Masalah Bau Badan Dengan Alfalfa

Masalah bau badan?

Opps sensitif sikit issue bau badan ni kan? Hehe tapi itulah realiti nya. Ramai juga ibu-ibu yang menyusukan mempunyai masalah bau badan ni. Tapi kebanyakannya happy bila mula consume Alfalfa. Bukan sahaja act as a galactogue tapi juga mengatasi masalah bau badan :)

Ok kali ni Nad nak share testimonial seorang isteri yang telah menghadiahkan Alfalfa kepada suaminya yang mempunyai masalah bau badan yang tengik.


"Salam..

Suami saya makan Alfalfa 10 biji sehari, saya test untuk hilangkan bau badannya yang tengit apabila balik dari kerja (mekanik), nyata Alfalfa patut diberi pujian.

Bau badan suami saya hilang dalam masa 5 hari selepas konsisten Alfalfa 10 biji sehari. Alfalfa tak boleh menandingi deodorant.

Syabas Shaklee menyelesaikan masalah saya dari dulu lagi."


Bagaimana Alfalfa dapat membantu masalah bau badan?

Alfalfa mengandungi agen anti-bakteria di dalam klorofilnya. Agen ini akan membunuh bakteria yang menyebabkan bau badan :)

Sumber dari sini.


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

[NOVEMBER PROMO] Info: Alfalfa Complex


Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
• Sumber semulajadi alfalfa.
• Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Kod Produk:
10159 (330 pil)
10162 (700 pil)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...