February 07, 2013

Testimoni Carotomax: Rabun Mata Berkurangan Dalam Masa Seminggu

"Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding, 

'Eh, kenapa senang je tengok jam nampak clear je. Selalunya samar-samar.'

Mula-mula, ingatkan terlupa buka lens sebelum tidur semalam. Tengok -tengok lens ada dalam bekas. Then baru teringat, CAROTOMAX..!!

Yes, dia punya kerja kot. Baru seminggu lebih ambil, tu pun kadang-kadang skip sebab terlupa.

Lepastu pergi kat TV, tengok dari jarak yg selalu saya tengok. Yes, lebih clear!

Ya Allah, best nya. Tak sabar nak check tahap rabunku ini. Harap-harap boleh terus improve dan kalau boleh dah tak nak pakai lens.

Alhamdulillah. Saya memang berusaha nak baiki rabun. That's why saya ambil Carotomax ni." - Puan Norliza Ibrahim

Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)