February 07, 2013

Testimoni Carotomax: Rabun Mata Berkurangan Dalam Masa Seminggu

"Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding, 

'Eh, kenapa senang je tengok jam nampak clear je. Selalunya samar-samar.'

Mula-mula, ingatkan terlupa buka lens sebelum tidur semalam. Tengok -tengok lens ada dalam bekas. Then baru teringat, CAROTOMAX..!!

Yes, dia punya kerja kot. Baru seminggu lebih ambil, tu pun kadang-kadang skip sebab terlupa.

Lepastu pergi kat TV, tengok dari jarak yg selalu saya tengok. Yes, lebih clear!

Ya Allah, best nya. Tak sabar nak check tahap rabunku ini. Harap-harap boleh terus improve dan kalau boleh dah tak nak pakai lens.

Alhamdulillah. Saya memang berusaha nak baiki rabun. That's why saya ambil Carotomax ni." - Puan Norliza Ibrahim

Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...