April 28, 2013

Testimoni Set Hamil Shaklee: Tiada Lagi Sembelit dan Kekejangan


"My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. 

Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).

Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)" - Puan Adilah




Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...