April 04, 2013

Testimoni Meal Shakes: Kesihatan Anak Bertambah Baik. Tidak Lagi Selalu Perlu ke Klinik

"Sangat gumbira dan puas hati dengan tahap kesihatan Nisha dan Rafiq sekarang. 

Kalau dulu dalam sebulan, 2-3 kali pergi klinik. Spent RM200++ sebulan untuk kos klinik.

Ada yang cakap, "Alah, resit klinik boleh claim kat company, dapat duit." Betul lah, tapi aku lebih memilih beli benda ni untuk anak-anak kesayanganku walaupun resit Shaklee tak dapat claim semula di ofisku. Hehe :p




Gambar:
Susu: Bekalan sebungkus ni confirm takkan cukup untuk seminggu ★
Meal Shakes: Bekalan Nisha & Rafiq cukup utk 2 bln★★
Nisha & Rafiq: Bekalan Ibu & Ayah dunia akhirat." - Puan Lastri Hamdan


Nad sangat setuju dengan pendapat Puan Lastri. Memanglah boleh claim resit klinik tu kalau anak-anak sakit, tapi tergamakkah kita melihat anak selalu tidak sihat dan tidak bermaya? Pada Nad, mencegah adalah jauh lebih baik dari merawat. Pilihan di tangan kita sebagai ibu bapa :)


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)