April 04, 2013

Testimoni Meal Shakes: Kesihatan Anak Bertambah Baik. Tidak Lagi Selalu Perlu ke Klinik

"Sangat gumbira dan puas hati dengan tahap kesihatan Nisha dan Rafiq sekarang. 

Kalau dulu dalam sebulan, 2-3 kali pergi klinik. Spent RM200++ sebulan untuk kos klinik.

Ada yang cakap, "Alah, resit klinik boleh claim kat company, dapat duit." Betul lah, tapi aku lebih memilih beli benda ni untuk anak-anak kesayanganku walaupun resit Shaklee tak dapat claim semula di ofisku. Hehe :p




Gambar:
Susu: Bekalan sebungkus ni confirm takkan cukup untuk seminggu ★
Meal Shakes: Bekalan Nisha & Rafiq cukup utk 2 bln★★
Nisha & Rafiq: Bekalan Ibu & Ayah dunia akhirat." - Puan Lastri Hamdan


Nad sangat setuju dengan pendapat Puan Lastri. Memanglah boleh claim resit klinik tu kalau anak-anak sakit, tapi tergamakkah kita melihat anak selalu tidak sihat dan tidak bermaya? Pada Nad, mencegah adalah jauh lebih baik dari merawat. Pilihan di tangan kita sebagai ibu bapa :)


Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...