June 27, 2014

Testimoni Vivix Shaklee: Pesakit Crohn's Disease Semakin Sihat , Kini Disahkan Mengandung 4 Bulan Setelah 5 Tahun Menanti

Assalamualaikum dan Selamat Petang kepada semua pembaca.

Hari ini, Nad nak kongsikan testimoni seorang pelanngan yang berpuashati setelah mencuba Vivix Shaklee. Beliau merupakan kenalan Nad sendiri. Kawan husband Nad sewaktu bekerja di Kerteh dulu :)

Happy sangat semalam dapat feedback dari dia yang dah register ahli untuk makan sendiri. Dia penghidap Crohn's Disease dan telah berkahwin hampir 5 tahun tapi belum menimang cahaya mata.

"Nad, nak share dengan Nad, saya dah pregnant, 4 months. After almost 5 years tunggu. Dapat tahu lepas sebulan lebih, tu pun sebab morning sickness teruk. Ingatkan gastrik puasa dan Crohn.

Thanks Nad. Vivix tu banyak membantu dan supplement lain yang saya ambil. Haritu test darah Crohn, Alhamdulillah semakin OK. Doc tu siap terperanjat macam mana darah ni boleh OK. Maksudnya inflammation tu dah semakin kurang. Alhamdulillah.

Memang doa sangat baby sihat dan sempurna. Dapat 1 pun jadi lah dulu. Doc gynae pun terperanjat. Dia kata case orang sakit Crohn jarang dapat preggy.

Ubat doc bagi untuk makan hari2 tak ambil jugak. Cuma ambil ubat air doc tu sebulan sekali sejak Januari. Ubat tu mahal giler, RM 7K, nasib baik ade ING. Selalu gak lah MC. Healing crisis Vivix pun bole tahan. Hehe..sabar kan aje.

Saya ambil 5 kali ubat air doc untuk kurangkan inflammation. Vivix sebotol je. Ada tinggal sikit je lagi. Ada time saya kena healing crisis tu. Berhenti dan sambung2. Kalau nak ikutkan, saya mkn Vivix tak disiplin sangat. Tapi vivix tu membantu jugak."

Terharu. Dan sangat gembira macam diri sendiri pulak yang pregnant. Hehe. Semoga kawan Nad ni semakin sihat dan bayinya dilahirkan sihat sempurna serta menjadi anak yang soleh dan solehah. Aameen.



Klik sini untuk membaca lebih banyak testimoni Vivix Shaklee.

Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...