May 08, 2015

5% DISKAUN Untuk YES Pack Prenatal

Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)

Hari ni Nad nak share dengan anda tentang YES Pack yang Shaklee offer! Menarik sangat sebab bulan ni ada DISKAUN 5% tau!


YES Pack Prenatal ini terdiri daripada:

1. Vitalea
2. Vita C
3. B Complex
4. Ostematrix
5. Omega Guard
6. ESP

Apa lagi yang menarik?

Jika anda berdaftar sebagai ahli dengan pembelian YES Pack Prenatal ni,anda akan:

1. Mendapat 1 botol Vitalea FREE!
2. Mendapat cashback sebanyak RM 22.15


Berapakah kos untuk menjadi ahli?

Semenanjung: RM79.50
Sabah / Sarawak: RM 90.10

Apa kata mereka yang sudah mencuba?

Boleh klik di sini.

YES Pack Prenatal ini BUKAN untuk mereka yang hamil sahaja!

Anda yang INGIN HAMIL juga sangat digalakkan untuk mula consume YES Pack Prenatal ini untuk menyediakan diri kepada proses kehamilan. Kerana kita tidak tahu bilakah persenyawaan berlaku dan seterusnya janin mula terbentuk. Kesihatan dan pemakanan ibu ketika ini amatlah penting untuk perkembangan seawal kehamilan.


Ingin mencuba YES Pack Prenatal?
012-2295680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer

May 07, 2015

Testimoni Omega Guard dan Alfalfa: Penderita Gout 20 Tahun Kini Bacaan Uric Acid Normal

[AYAHKU PENDERITA GOUT 20 TAHUN]

"Kisah bermula ketika saya berumur 12 tahun. Ayah bawa saya ke Sunway Lagoon. Bukan main sukanya hati ni dapat berjimba-jimba di sana bersama kakak saya.

Sedang bersukaria, tiba-tiba ayah mengerang kesakitan. Katanya kakinya amat sakit. Nak bangun pun tak boleh.ibu mula resah.saya apatah lagi.macam-macam yang terlintas di kepala waktu itu.

“Kenapa ayah tiba-tiba jadi begini?”
“Adakah ayah lumpuh?”

Astaghfirullah! Susahnya hati saya masa itu. Terbantut nak bersukaria. Hari yang gembira bertukar menjadi duka. Ayah ditolak dengan “wheel chair” ke kereta. Dan ibu terus memandu kereta menuju ke klinik berhampiran. Ayah diberi Pill Killer.

Sehingga kini umur saya 30 tahun, Ayah masih makan pill killer setiap kali Gout menyerang. Dah jadi macam gula-gula. Gout kerap bertandang. Sekarang makin teruk. Bengkak-bengkak di tumit dan juga di tangan. Bukan bengkak biasa.Siap bernanah besar-besar pula tu. Naik seram saya tengok. Dalam hati, bilakah semua ini akan berakhir?

Saya simpati ayah jalan henjut-henjut. Saya sedih ayah solat tidak dapat duduk dengan betul ketika tahyat awal mahupun akhir. Saya menangis di belakang pintu lihat ayah terbaring mengerang sakit di atas katil ketika mana dia tak kuat untuk berjalan.

Hanya doa yang mampu saya panjatkan. Doa yang tanpa usaha. Ustaz masa sekolah cakap, Doa tanpa usaha adalah SIA-SIA. Tetapi itu sahaja yang saya mampu. Saya sedih.

Suatu hari, tergerak hati saya untuk berikan ayah OMEGA dan ALFAFA Shaklee. Saya ada terbaca yang Omega mampu mengurangkan radang sendi dan juga kesakitan. Manakala Alfafa mampu meneutralkan uric acid kepada alkali. Wahh menarik!! Teruja saya nak berikan kepada ayah saya.

Saya beri pada ayah dan tulis besar-besar pada botol. Tiba waktu makan, saya SMS ayah.
“Ayah dah makan OMEGA?”
“Dah makan ALFAFA?”

Begitulah bersungguhnya saya inginkan ayah sihat. Ayah saya patuh dan konsisten menelan 2 supplemen ini. Sambil saya tak henti-henti berdoa moga inilah usaha terbaik untuk ayah saya.

Suatu hari yang cerah, Ayah baru pulang dari checkup di hospital. Wajahnya girang dan berseri. Dihulurkan sehelai kertas kepada saya.

Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas


“Kertas apa ni?” Masyallah!! Terkejut saya lihat bacaan uric asid ayah saya berada di paras NORMAL!!! Ya Allah..bergenang air mata saya.

Dah 20 tahun Ayah tak pernah pun dapat bacaan uric asid NORMAL.Doktor pun terkejut.Bagus ye Shaklee “ kata ayah.

Dah setahun ayah bersama Shaklee. Saya asyik intai je kakinya. Tiada lagi bengkak. Tiada jalan hinjut-hinjut. Tiada nanah besar-besar.

Alhamdulillah…Alhamdulillah…Alhamdulillah…
Hati anak mana yang tak gembira pabila ayah tersayang kembali ceria menjalankan kehidupan. Terima kasih Allah" - Puan Siera Haiyi





Mahu cuba Produk Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Set Kecantikan Shaklee: Kulit Semakin Cerah dan Parut Jerawat Semakin Pudar


Pelanggan Puan Nazeerah mengamalkan selama 1 bulan setengah:
1. Vita C
2. B Complex
3. Vita E

Kesannya:
1. Kulit semakin cerah
2. Bekas jerawat semakin pudar



Mahu cuba Set Kecantikan Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Set Bersalin Shaklee: Kurus Dalam Masa 40 Hari

"Saya sudah 40 hari consume Set Bersalin Shaklee dan masih di dalam pantang. 

Semalam saya ke rumah mak saya. Beliau serta adik-adik terkejut tengok saya dah kurus! Sejujurnya, saya tak berani tengok cermin sepanjang berpantang kerana takut melihat badan sendiri. Sebelum hamil pun badan saya sudah gemuk.

Suami pun cakap saya dah kurus. Macam tak percaya! Dulu, saya dah macam-macam ubat kurus saya makan. Pergi gym, aerobik. Tapi ambil masa untuk turun berat badan.

Apabila cuba produk Shaklee, 40 hari je dah turun! TQ Shaklee!!!

Saya consume:

1. Alfalfa
2. Vita Lea
3. B Complex

4. Vita C
5. Zinc" - Puan Charm Salleh Huden



Mahu cuba Set Bersalin Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Set Bersalin Shaklee: Turun 20 kg Ke Berat Ketika Masih Anak Dara

Sebelum: 68 kg
Selepas: 48 kg

"Kanan: Gambar selepas bersalin
Kiri: Dah dapat semula berat zaman anak dara.

Saya consume: 

1. Vita C
2. B Complex
3. Vitalea
4. Alfalfa
5. ESP" - Puan Anis Cha Cha



Mahu cuba Set Bersalin Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Set Bersalin Shaklee: Sakit Pinggang Sudah Hilang

Sakit Pinggang Selepas Bersalin

"Saya nak share tentang sakit pinggang saya after bersalin.

Saya consume:

1. ESP
2. Alfalfa
3. Omega
4. Lecithin

Niat consume untuk tujuan lain tapi tak sangka pula produk ni bantu saya hilangkan sakit pinggang.

Sewaktu berpantang, memang sakit pinggang 24 jam. Yelah, dalam pantang nak kena berjaga malam lagi kan. Saya pula suka duduk bongkok. Disebabkan sudah terbiasa dengan postur ini, apabila cuba tegakkan badan, memang pinggang rasa sakit.

Sewaktu saya mula-mula consume produk Shaklee, sakit pinggang saya semakin teruk. Tetapi selepas sebulan, sakit pinggang tersebut hilang. Rupa-rupanya ia adalah healing crisis.

Dan rupa-rupanya Alfalfa dan Omega juga mampu kurangkan sakit sendi dan belakang. Patut lah, hari ni baru perasan sakit pinggang yang teruk dulu dah tiada. Alhamdulillah. Syukur pada Allah.

Produk shaklee memang BESH!!!..." - Puan Myaar Linie, 21 Mei 2013.



Mahu cuba Produk Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

May 06, 2015

Testimoni Vitalea for Children: Anak Dah Suka Makan

"Rasanya produk shaklee ni ada MAGIC lah!

Sebelum ni macam-macam vitamin untuk kanak kanak dah cuba untuk bagi anak makan. Kalau part makan memang susah nak suruh makan budak budak ni. Tapi selepas bagi VITALEA CHEWABLE kat anak secara automatik selepas makan anak gelabah cari makanan.

Sungguh MAGIC, dah beberapa hari ni test kat anak semasa memasak kasi anak makan VITALEA lepas abis masak anak terus makan dengan berselera, sayur yang mereka tak suka pun bedal. Sangat suke dan berpuas hati. Alah membeli menang memakai." - Puan Puspa

 Mahu cuba Vitalea for Children Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Set Kesuburan Shaklee: PCOS Semakin Mengecil

"Saya baru pergi jumpa doktor fertility. 

Doktor tanya ada ambil supplement apa. Saya beritahu saya ambil Shaklee. Terus doc search shaklee kat computer dia.

Saya beritahu doktor yang saya ambil GLA, Alfalfa, B Complex, Vita E, Vita C, dan Zinc

Doc cakap "Wah banyaknya awak ambil. Tapi bagus supplement ni, boleh teruskan makan. GLA amat bagus utk kesuburan." 

Saya PCOS, sblm ni scan ada cyst tp doc kata cyst awk dh semakin kecil. Bagus.!" - Puan Fieza







Mahu cuba Supplement Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Omega Guard: Dari Kurang Tumpuan Dalam Kelas Kepada Pelajar Terbaik Subjek

"Saya amat berpuashati dengan kebaikan OmegaGuard terhadap anak-anak saya. Anak kedua saya dari sukar memberikan tumpuan dalam kelas, akhirnya mendapat pelajar terbaik matematik dalam aliran.

Shaklee tidak mengecewakan insyaAllah :)" - Puan Farihah Abu Kasim

Omega Guard Shaklee


 Mahu cuba Omega Guard Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Herbal Blend Cream: Tumit Kaki Merekah Tiada Lagi Dalam Masa Seminggu

Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee
Rakan-rakan sepejabat Puan Meera sangat sukakan Herbal Blend Cream dari Shaklee kerana rekahan pada tumit kaki sudah tiada lagi!

Krim Herbal Blend Shaklee

Mahu cuba Herbal Blend Cream Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Testimoni Set Hamil Shaklee: Bacaan HB Puan Neena Naik dan Kurang Cramp

Testimoni Set Hamil Shaklee dari Puan Neena

Puan Neena merupakan loyal customer Nad sejak beliau hamil. Alhamdulillah beliau sudah merasai kesan positif apabila consume Set Hamil Shaklee:

1. Bacaan HB naik
2. Cramp berkurangan



Mahu cuba Set Hamil Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

May 05, 2015

Testimoni Set Hamil Shaklee: Pengalaman Bersalin Yang Mudah dan Susu Mudah Terhasil

"Nak kongsi pengalaman mengamalkan Set Hamil Shaklee.

Saya hamil anak pertama dan saya tidak tahu perbezaan antara yang amalkan dan tidak amalkan Shaklee.

Tetapi semasa bersalin hari tu saya kena induce. Memang senang sebab tak sampai 2 jam rasa sakit, dah bersalin. Doktor dan sister sendiri beritahu tau yang saya senang bersalin.

Nak kata rasa sakit bersalin tu, lagi sakit rase sembelit. Tak sakit sangat la kot. Sebab kalau dengar cerita kawan-kawan semua ngeri-ngeri.

Lepas bersalin, nurse suruh susukan baby. Alhamdulillah susu ada. Anak pertama orang kata susu susah nak keluar tapi saya OK.

Sekarang ni nak beri baby menyusu pun tak boleh leka, takut baby tersedak. Banyak kali dah minum sampai terbatuk-batuk dia. Susu laju sangat. 

Dan hari ni hari ke-14 berpantang dan saya terus consume Set Bersalin Shaklee, dan tambah Lecithin. Harap-harap boleh kurus balik :)" - Puan Erin Nurdin


Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :)  

Koleksi 7 Testimoni Set Menyusu Shaklee: Susu dan Tenaga Semakin Bertambah

Assalamualaikum.

Kali ni Nad nak share testimoni customer Nad yang dah cuba Set Menyusu Shaklee.


TESTIMONI #1


Customer Nad yang ni actually kawan lama Nad kat sekolah menengah dulu. Nama manja Mc Na. Alhamdulillah lepas cuba Vitalea, Vita C, B Complex dan Alfalfa, susu dah mula meningkat dari segi kuantiti. Thanks Mc Na :)


TESTIMONI #2


Customer Nad yang ni pulak senior Nad masa kat universiti dulu, Kak Linda. Selepas 2 hari cuba Family Wellness Programme + Alfalfa, dah mula rasa perubahan. Katanya, terasa lebih bertenaga dan susu lebih pekat. Almaklumlah bila anak dah 2 orang lagilah terasa penatnya. Alhamdulillah dapat membantu :)

In terms of quantity, masih sama lagi sebab Alfalfa boleh memekatkan darah dan susu kita jadi kena minum plain water dengan cukup. Nak tahu cukup plain water ke tak, boleh tengok urine kita, jernih atau tak. Kalau tak jernih, means tak cukup air.


Lepas 2 minggu consume, sudah ada perubahan pada kuantiti susu. Dari 3oz jadi 4 ke 4.5oz :) Baby Kak Linda pun minum 2 ke 2.5oz skali minum. And yup bukan kuantiti je yang penting, tapi kualiti lebih baik :) Alhamdulillah.


TESTIMONI #3

Ini pulak customer Nad yang selalu beli barang kat Baby Geniuses Online Shop. Now dah jadi kawan dah. Fatim pun dah 2 orang anak. Terasa susu mula kurang apabila masuk kerja semula. So Nad suggest Fatim ambil Family Wellness Programme + Alfalfa. Selepas beberapa hari cuba, sudah merasakan perbezaan di mana bila balik kerja dah tak letih dan masih sempat settlekan kerja rumah sebelum tidur :)


Selepas beberapa minggu mencuba, Alhamdulillah. Terbaik katanya :)


TESTIMONI #4


Ini pulak customer Nad namanya Nawwar. Yang purchase bf set dari Nad ialah suami dia. Bertuah betul dapat suami yang caring macam ni. Patutlah Encik Gajah pun caring. Sebab nama Encik Gajah pun Amir jugak. Hehehe.

Nawwar consume Family Wellness Programme + Alfalfa + Ostematrix setelah merasakan susunya semakin kurang. Selepas beberapa hari Alhamdulillah susu dah jadi pekat :)


TESTIMONI #5


Esoh (bukan nama sebenar hehehe) ni pulak kawan lama Nad kat sekolah menengah jugak. Dia sedang menyusukan anak keduanya. Dia nak sangat bf baby second ni sebab baby first tak dapat disusukan sebab mungkin kurang ilmu dan pendedahan tentang bf so baby first dah terbiasa dengan botol dan tak mahu direct feeding. Agak susah bagi Esoh nak pump sebab susu pun tak berapa ada masa tu.

Alhamdulillah untuk baby second ni, dia mencuba Family Wellness Programme + Alfalfa + Zinc. Alhamdulillah susu pun dah ada :)


TESTIMONI #6


Nadia ni pulak customer dari Baby Geniuses Online Shop jugak dan telah mencuba  Family Wellness Programme + Alfalfa + Ostematrix . Selepas 2 minggu, susu dah semakin banyak :)


TESTIMONI #7


Syafa pulak kawan satu kos kat universiti dulu. Syafa cuba  Vitalea, Vita C, B Complex dan Alfalfa. Baru beberapa hari dah mula rasa bertenaga dan tak cepat mengantuk walaupun susu belum nampak perubahan lagi. Nad nasihat Syafa supaya make sure cukup minum plain water. Yup, breastfeeding supplement ni bukan semata-mata untuk tambah susu sahaja tapi sebenarnya memastikan badan ibu cergas dan tak mudah letih supaya penghasilan susu lebih lancar :)

Boleh baca lebih detail apa yang ada dalam Set Menyusu Shaklee ini di entry ini ya.

Testimoni ESP, Omega Guard, Vita C: Taraf Kesihatan Emak Semakin Baik. Doktor Puji

Assalamualaikum semua. Malam ni Nad nak kongsikan kisah Puan Yati yang telah memberikan supplements Shaklee kepada ibunya.



Salah satu habit saya ialah saya suke bawak mak saya pegi jalan2 dan jugak bagi hadiah pada mak ...

Macam sekarang ni sejak-sejak buat biz Shaklee...saya hadiahkan mak suplement

Suplemen yang saya mula-mula sekali bagi mak saya ialah ESP. Tapi mak saya tak sebut ESP, dia sebut SOYA.



Kalo dia cakap "Along...soya mak dah nak abis". Then, saya faham lah yang ESP dia dah nak habis.

Mak saya ni pengidap darah tinggi, kencing manis, kolesterol tinggi dan gout. Tapi Alhamdulillah, semuanya dalam keadaan yang terkawal tapi bacaan tu taklah cantik mana. Mak memang rajin makan ubat hospital. Dia patuh arahan doktor. Makan memang jaga.

Selain ESP, saya jugak bagi mak Omega Guard dan Vitamin C. Dah 3 bulan jugaklah mak makan 3 Vitamin ni.




Mak memang ada regular check-up kat hospital kerajaan 3 bulan sekali. Baru-baru ni mak ada check-up buat blood test & jumpa doktor sekali.

Keputusan check-up mak sangat menggembirakan :-)

1. Berat mak dah turun 3kg, sekarang berat mak 70kg...mak kata selama ni berat mak asik kat 73kg tu jer tanak turun-turun. Doktor dok suruh mak kurangkan makan. Mak kata mak dah tua, makan pun dah tak selera...makan sikit jer selalu. Nak kurangkan makan macam mana lagi.

Ini ialah hasil makan OmegaGuard yang membantu penurunan berat badan.

2. Tekanan darah mak 120/70. Woww...doktor puji "Bagus makcik...darah makcik cantik".
Kalau tak dulu memang yg belah atas tu dok maintain kat 130 ajer even dah 10 tahun mak makan ubat darah tinggi.

Ini ialah hasil makan OmegaGuard yang membantu mengekalkan tahap tekanan darah normal.

3. Bacaan gula 5.1 (Bacaan gula 7.8 ke bawah adalah bagus) dan bacaan kolesterol pun kata doktor "Baik". Biasanya bacaan gula mak 7...tu pun dah kira border jugak. Tapi kali ni bacaan gula mak "5.1". Doktor memang happy and asik cakap bagus...bagus...kata mak :-)

Ini ialah hasil makan ESP yang mengawal paras gula dalam darah dan kolesterol.
Dan juga OmegaGuard yang mengandungi Omega-3 yang mampu mengurangkan risiko sakit jantung termasuk mengekalkan kolesterol baik.

4. Selain di atas, dulu kulit mak kering mcm berkuping-kuping. Sekarang tak lagi, kulit tangan mak dah lembab. Mak kata baru-baru ni mak pegi Pejabat Tanah. Kerani kat pejabat tanah tu tanya mak umur berapa.

Kerani : Umur makcik berapa?
Mak : Acik dah 60 dah..

Hasil makan ESP yang membina sel-sel kulit baru dan Vitamin C yang membentuk kolagen buat mak nampak muda dari umur sebenar.

Terkejut kerani tu.
Kerani : Eh...acik nampak muda, sihat jer ni ha. Datang sini naik apa?
Mak : Acik jalan kaki dari pekan.

Untuk pengetahuan semua. Jarak pekan ke pejabat tanah tu dekat nak 1 km jugak yer.

Kerani : Larat yer acik...saya ni badan sana sakit sini sakit...

Mak saya kata kerani pejabat tanah tu muda lagi...rasanya dalam 30an nak masuk 40 tahun.
Mak pun kata..: Yelah kita ni badan setakat nasi & air ajer tak cukup. Acik ada makan suplemen sikit-sikit.

5. Dulu mak ada sakit kaki. Bila bangun tido, mak mesti jalan tertenjot-tenjot sebab kaki mak sakit. Sekarang tak lagi.

Hasil makan OmegaGuard yang meredakan keradangan sendi.


Saya gembira dengan taraf kesihatan mak saya sekarang. Sebelum ni mak saya ada makan suplemen brand GXXXX.

Mak saya kata ...mak makan GXXXX tu dah bertahun-tahun dah, camtu jugak takde apa yang elok, cuma badan jela tak penat tapi makan Shaklee ni 'osah elok boto'. Itu bahasa orang negeri. Maksudnya "memang elok betul".

Mak kata pasni mak tanak dah makan suplemen GXXXX tu, mak nak teruskan makan Shaklee ni ajer.

Credits: mama-iloveu.blogspot.com


Jangan lepaskan peluang untuk dapat Omega Guard pada harga Promosi bulan May 2015 ini :)

Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 869533
Email: n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Testimoni Meal Shakes dan ESP: Wafa Sembuh dari HFMD Selepas 6 Hari


"Kulit Wafa lepas HFMD, banyak yang menggelupas dan salin baru.

Alhamdulillah sepanjang HFMD saya beri Wafa MEALSHAKES dan ESP sahaja. Doktor ada beri multivitamin dan ubat gatal untuk diminum juga, tapi saya tak beri pada Wafa.
Kerana MEALSHAKES dah sedia terkandung multivitamin dan mineral yang diperlukan Wafa. Lagipun, kandungan protein dalam MEALSHAKES dan ESP bantu cepatkan proses pemulihan kulit Wafa.

Alhamdulillah selesema Wafa pon cepat sembuh sekarang. Sesudu sehari MEALSHAKES dan sedikit ESP bantu sihatkan wafa setiap hari. Sangat in love dengan Shaklee."
- Puan Norliza Abdwahab


Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 

Product Info: Get Clean Soft Fabric Concentrate

Pelembut Fabrik dari Shaklee - Soft Fabric

Melembutkan Pakaian
(946ml)

Pekatan pelembut fabrik yang berbau harum ini berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, berbanding produk lain yang anda sedang gunakan.

Malah, rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan dan membolehkan anda merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan.

Berkepekatan tinggi: 32 auns mampu melembutkan 64 cucian

Melembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal kesan statik secara semula jadi
Botol kecil mudah dibawa, dituang dan disimpan

Keunikan Shaklee

1. Selamat

  • Tidak toksik
  • Tiada gas beracun
  • Tiada bahan kimia berbahaya
  • Tanpa pewangi
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin

2. Berkesan

  • Tidak melunturkan pakaian
  • Tidak menyebabkan kulat

3. Mesra Alam

  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Petua Berguna

Gunakan cecair Soft Fabric untuk cucian dengan mesin basuh. Ia membantu mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, malah pakaian keluarga anda terasa lebih lembutberbanding sebelumnya.

Perbandingan prestasi ini dijalankan pada 20 Jun 2006, dan keputusannya sah hanya untuk produk tertentu yang dipasarkan ketika itu. Semua tanda dagangan adalah hak proprietari pemilik masing-masing.


Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 

Product Info: Get Clean Basic H Organic Super Cleaning Concentrate

Pencuci Serbaguna dari Shaklee - Basic H

Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun
(473ml)

Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!

Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah

Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.

Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.

Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.

Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.

Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.

Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah

  • Dinding, tingkap dan cermin
  • Kaunter dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Dapur
  • Hiasan kayu
  • Periuk belanga
  • Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)

Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi:
1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Periuk belanga:
1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

Tingkap dan cermin:
1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Lantai:
1 sudu besar + 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi:
1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam

Tahukah Anda?

Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.

Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.

Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.

Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain

Keunikan Shaklee

1. Selamat

  • Tidak toksik
  • Tiada gas beracun
  • Tiada bahan kimia berbahaya
  • Tanpa pewangi
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin

2. Berkesan

  • Amat berkesan menanggalkan minyak.
  • Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.

3. Mesra Alam

  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Product Info: Get Clean Dish Wash Concentrate Shaklee

Pencuci Pinggan dari Shaklee - Dish Wash Concentrate

Tangkas Mencuci Minyak, Lembut Pada Tangan
(473ml)

Jika kami menyatakan bahawa Pencuci Pinggan kami yang berbau harum ini tidak merengsakan tangan dan mesra alam sekitar, mungkin anda beranggapan bahawa ia tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan. Hakikatnya, anda memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda. Benar, beberapa titis sahaja. Masih tidak percaya?

Lembut pada tangan
  • Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan
  • Buih sabun yang tahan lebih lama
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki

Tahukah Anda?

Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate.

Kedua-dua bahan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain

Keunikan Shaklee

1. Selamat

  • Tidak toksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tiada bahan kimia berbahaya

2. Berkesan

  • Amat berkesan menanggalkan minyak
  • Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih sabun yang tahan lebih lama

3. Mesra Alam

  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Tanpa bahan pewarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

Product Info: Get Clean Fresh Laundry Concentrate Shaklee

Pencuci Pakaian dari Shaklee - Fresh Laundry Concentrate

Formula Semula Jadi untuk Pakaian yang Lebih Bersih
(2.49kg)

Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

Tahukah Anda?

Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan.

Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.

Fresh Laundry Concentrate Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.

Keunikan Shaklee

1. Selamat

  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
  • Tiada bahan kimia berbahaya

2. Berkesan

  • Berkepekatan tinggi
  • Hanya1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
  • Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
  • Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri

3. Mesra Alam

  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
  • Surfaktan mudah biorosot
  • Tanpa fosfat, borat, bahan perengsa
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

May 01, 2015

Testimoni Set Menyusu Shaklee: Hasil Perahan 10 oz Satu Sesi


"Hasil untuk sesi pagi ini ialah 10 oz. Thanks Hairul Nisah Hussin memperkenalkan Shaklee." - FB Salawati Razyn Tsen, 18 Mac 2013

Beliau mengamalkan vitamin penyusuan: Vitalea, Vita C, B Complex, Alfalfa, Ostematrix, ESP.


Tidak ketinggalan Omega Guard dan Zinc.


Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 869533
Email: n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...