May 06, 2015

Testimoni Vitalea for Children: Anak Dah Suka Makan

"Rasanya produk shaklee ni ada MAGIC lah!

Sebelum ni macam-macam vitamin untuk kanak kanak dah cuba untuk bagi anak makan. Kalau part makan memang susah nak suruh makan budak budak ni. Tapi selepas bagi VITALEA CHEWABLE kat anak secara automatik selepas makan anak gelabah cari makanan.

Sungguh MAGIC, dah beberapa hari ni test kat anak semasa memasak kasi anak makan VITALEA lepas abis masak anak terus makan dengan berselera, sayur yang mereka tak suka pun bedal. Sangat suke dan berpuas hati. Alah membeli menang memakai." - Puan Puspa

 Mahu cuba Vitalea for Children Shaklee?

Hubungi Nadiah Suhaidi
012-229560
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...