August 21, 2015

Milestone Romper dari Mikeanddann


One, two, buckle my shoe :)

Milestone rompers ni anak dara Nad, Ziyani punya. Ada 12 helai, setiap bulan ada 1 helai. Eloklah beli sebelum baby lahir or baru lahir so that masa 1 bulan dah boleh pakai :)

Ada banyak design, warna juga boleh pilih tapi max 2 warna je. RM 175 untuk satu set ni. If tambah nama, just tambah lagi RM 25. 

Kosnya kalau bahagi 12 helai masih lagi murah Nad rasa. And cantik, material pun tak nipis.

Order Milestone Romper ni masa Ziyani dah lahir. So masa sampai, Ziyani dha pun 2 bulan lebih. Tapi takpe boleh pakai lagi, sedang-sedang elok je.



Cumanya bila basuh jangan masuk washing machine ya. Tercabut diamonds nya nanti.

Kalau berminat boleh order di instagram mereka iaitu @mikeanddann. Tanya berapa lama boleh siap ya. Sebab masa Nad haritu ada delay juga. Dapat barang sebulan selepas order. So if dah tahu berapa lama kena tubggu at least kita lebih bersedia kan :)

Ok selamat mengoder ;)