September 05, 2015

Hadiah Belated Birthday Encik Gajah

Hadiah apakah itu? 

Lama tunggu nak siap ni tau. Order 14 Julai, harini baru sampai. Hihi. 

Memang lambat pun sebab kena jahit dulu etc.

Ianya ialah bantal TV! Sebab Encik Gajah selalu terlelap kat ruang tamu.

Encik Gajah suka warna biru so pilih warna biru.

Why Chevron? Sebab Nad suka. Eh! Hihihi. Hadiah orang ikut pilihan kita pulak ye :D takpe dia pun suka jugak apa yang isteri dia suka hehe.




Selamat berafu di bantal baru.

P/S: Boleh buat background shooting product ke, Ziyani ke.. Hihi banyak fungsi ni!

Hope he likes it :D

Kalau nak order boleh order di instagram @baby_umyra_pillow

1 comment:

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...