September 07, 2015

9 Testimoni Baru Alfalfa Shaklee

Assalamualaikum :)

Thanks sudi baca entry ni :) Harapnya anda seorang wanita lah ya sebab kali ni topik kita tentang KEPUTIHAN. Ada lelaki keputihan ke? Hahah. Gurau je. But if you are a guy, mungkin anda boleh bantu wanita-wanita dalam hidup anda yang juga mengalami masalah keputihan :)

So today Nad nak share tentang feedback dari pengguna Alfalfa Complex.

Nad dah consume Alfalfa Complex sejak Az Zahin berusia 1 bulan. Tujuan asalnya untuk tambah production susu ibu. Tapi akhirnya Alhamdulillah resdung dah improve sangat-sangat, dan keputihan juga dah tiada. Yup! Tak ada langsung! Kalau tak, sejak dari sekolah lagi ada. Tak selesa sebab nak solat je kena pergi toilet. Kena pakai pantiliner etc. So semua tu ambil masa kan?

Bila keputihan tak ada, rasa bahagia sangat! Alhamdulillah!

Yang bab resdung tu nanti Nad share feedback di entry lain pulak inshaAllah k?

So here goes..

1. Testimoni Alfalfa Untuk Keputihan, Tegangkan Payudara, dan Membantu Kulit Kusam


2. Testimoni Alfalfa Untuk Keputihan. Suami Puas Hati :)


3. Testimoni Alfalfa Untuk Bau Badan, Keputihan, dan Kecantikan Kulit



4. Testimoni Alfalfa Untuk Keputihan Selepas Melahirkan Anak


5. Testimoni Alfalfa Untuk Keputihan, Kecantikan Payudara, dan Meningkatkan Kuantiti Susu Ibu


6. Testimoni Alfalfa Untuk Masalah Bau Badan. Consume tak sampai sebulan :)


7. Testimoni Alfalfa: Keputihan Hilang Kurang Dari 2 Minggu


8. Testimoni Alfalfa: Keputihan Hilang Kurang 1 Minggu


9. Testimoni Alfalfa: Keputihan Hilan. Kesan Hebat!



Best kan? Haaa, ramai dah rasa ke-best-an Alfalfa ni :D Bukan setakat keputihan je, payudara makin cantik katanya. Boleh ganti Kacip Fatimah, dan cantikkan kulit juga. Wah! :)

Tapi, Alfalfa ni apa ye sebenarnya?

Jom baca entry Khasiat Alfalfa & Kelebihan Alfalfa Complex dari Shaklee.

 Kalau ada family atau kawan-kawan yang ada masalah sama macam diorang kat atas ni, share lah dengan diorang k. Bukan apa, keputihan ni masalah kewanitaan. Kadang-kadang sampai terganggu proses hamil, turunkan self-esteem dengan suami dan sebagainya. Kesian kan.

Oklah, kalau nak order, macam biasa :)

012-2295680
Nad :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...