September 05, 2015

Testimoni GLA Untuk Kesuburan, Ostematrix dan Herblax Untuk Sembelit

Assalamualaikum wbt.

Anda sukar hamil? Alhamdulillah Nad tak ada masalah untuk hamil. Sembelit lepas bersalin juga tak pernah. Cuma ngeri je sikit lepas bersalin kali ketiga sebab jahitannya bukan di bawah kulit macam bersalin kali pertama. Bila ngeri tu Nad cuba ambil Ostematrix lebih dan lebihkan air kosong.

Harini Nad nak share kisah kawan baru Nad ni.


Hamil setelah amalkan GLA Complex Shaklee

Beliau mengamalkan GLA selama 3 bulan kemudian disahkan hamil anak pertama mereka :)

Ostematrix bantu masalah sembelit

Ostematrix juga favourite beliau sebab memang bermasalah sembelit even sebelum pregnant lagi. Lepas bersalin pun Ostematrix sangat membantu :)

Herblax bantu masalah suaminya yang kurang lawas

Herblax pula membantu suaminya yang juga menghadapi masalah kurang lawas.

Baca perkongsian Puan Nass:




Bagaimana produk ini membantu?


GLA Complex membantu menyeimbangkan hormon. Apabila hormon tak seimbang, susah untuk kita ketahui waktu subur kita. Masa suburlah kita 'tingkatkan usaha' kan? ;) (hanya yang dah berkahwin saja faham hihi).

Ostematrix membantu pengecutan otot termasuklah di usus. Sebab tu ia membantu masalah sembelit :)

Herblax pula 'julap lembut', so memang untuk lawas dan bersihkan usus juga :)

Harganya murah je!

GLA Complex (60 softgel) RM 91.25
Ostematrix (120 tablet) RM 61
Herblax (120 tablet) RM 52.50

Nak murah lagi jom jadi ahli :)

Ok sampai sini saja untuk petang ni. Assalamualaikum :)

Nad
012-2295680

3 comments:

  1. Herb Lax juga banyak bantu Ifa dalam masalah sembelit. Bukan sembelit semasa pantang. Sembelit selepas berpantang hihi.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...