September 09, 2015

Testimoni Ostematrix: Sembelit Lepas Bersalin Tiada Lagi!

SEMBELIT KETIKA BERPANTANG BUKAN LAGI MASALAH DENGAN OSTEMATRIX

Assalamualaikum :)

3 September baru ni kawan rapat Nad sejak sekolah menengah iaitu Aisyah Mahdi dah selamat melahirkan anak ketiganya. Alhamdulillah. Laju sungguh kawan sorang ni. (Kata kat orang). Hehe.

Katanya berpantang kali ni tak sama macam sebelum ni. Sebelum ni dia sembelit masa berpantang sehingga hari ke-10! Risau jahitan terbuka.

Aduh! Ngerinya bila bayangkan. Orang yang dah lalui je faham situasi ni.

Tapi berpantang kali ni dia happy. Tak sembelit langsung malah sungguh lawas!


Alhamdulillah really happy for her!

Kalsium bantu pengecutan otot so memudahkan proses membuang. Tiada lagi sembelit! Ostematrix bukan sekadar kalsium tau! Cukup lengkap dengan mineral lain untuk pastikan penyerapan 100%, so hasilnya pun SUPERB. Barulah tak membazir beli supplement kan :)

Moga kawanku ini terus sihat dan enjoys her confinement period and bonding time with new baby. Aameen!

Beliau juga Pengedar Shaklee di Kemaman. Boleh hubungi beliau di 012-959 2455.


012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...