October 17, 2015

Headband Baby Paling Eksklusif!

Assalamualaikum :)

Korang tahu tak, Ya Allah, rambang mata tengok headbands kat instagram @cottonandlacestyle tau.

Tak sama macam headband kat kedai lain. Sangat cantik dan exclusive gitu!

Sangat sesuai untuk acara special macam raya, kenduri aqiqah etc.

And, ianya dimiliki oleh my bestfriend sejak sekolah rendah! Dia ni sejak dari kecik lagi jadi wakil sekolah, menang pertandingan mewarna. Tuannya kecik molek je, tapi creativity dia memang Nad kagum sangat!

Dah besar (walaupun tak berapa nak besar, hehe) ni pulak, jadi tokey headband.

Bangga ada kawan hebat. Siap masuk TV rancangan Apa Kata Wanita lagi.

Kalau nak suruh Nad buat kraf-kraf ni, errrr kirim salam jelah ye. Hihi. So kita beli je dari orang yang berseni :D (Nasib baik dah ada baby girl. Kalau tak, kempunan! Haha).

Dia ada cerita, asalnya headband tu dia buat untuk anak dia. Sebelum keluar dengan anak-anak sempat lagi dia siapkan headband ikut tema baju yang dipakai. Guna kain-kain lebihan yang mana ada je! Punyalah kreatif dia ni. Sekarang dah jadi kerjaya dan jana income!

That's why kita orang selalu cakap, kalau kita minat sesuatu benda tu, inshaAllah kita tak akan rasa penat melakukannya :)

Headband dia ni, siap anak artis pakai. Anak Che Ta, anak Irene Nadia Marcello, anak Fasha Sandha lah, anak Aziz M Osman lah, amboihh.. Femes sungguh! Hihi.

Jemput singgah instagram dia ya!





Haa, yang ni pulak Ziyani punya. Thanks Aunty :D


Boleh order dari @cottonandlacestyle di 0169846803 Whatsapp :)

5 comments:

  1. Lynd pulak anak dara 3 semuanya "disempoikan" macam mak dia.
    Maknya tak pandai untuk diri sendiri apatah lagi nak mencomelkan anak-anak. Nasiblah nak.

    ReplyDelete
  2. cantik2 headband tu kak nad..

    malangnya..mak nya aje yg excited lebih nk pakaikan..nurisya xnak pun. nanti kang di tarik2 je bila buh atas kepala dia.. sbr je lah

    ReplyDelete
  3. anak 1st (perempuan) ye excited..sampai anak no 3, pakai aje kakak punye n mana yang ada...hihi...

    ReplyDelete
  4. Yg magenta pink tu lawa la, Ziyani...aunty pinjam boleh ;)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...