January 12, 2016

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser Shaklee: Kulit Wajah Berminyak & Berjerawat Tiada Lagi



"Dulu jeles sangat tengok orang kulit bersih, licin, glowing. Sedangkan wajah sendiri waktu tu berminyak, gelap, jerawat sana sini.

Sampai pernah rasa malu nak buat presentation. Yela duduk je depan semua confirm pandang muka dulu kan? So sekarang faham sangat perasaan anda anda yang ada masalah macam ni.

Takpe sabar relax kita consume dulu set kecantikan shaklee sampai kulit rasa dah okay. Disebabkan terlalu excited nak mencuba actually cleanser ni dah siap beli bulan lepas just takut nak try.

Alhamdulillah dah lebih seminggu guna:

1. Kulit makin okay
2. LEMBUT dan SEGAR je lepas pakai
3. Bekas jerawat makin hilang.

Yang paling penting cleanser ni bebas dari bahan kimia dan daripada natural ingredients.

Siapa siapa yang mementingkan jenama tu. Nutriwhite Foaming Cleanser ni setanding dengan ESTEE LAUDER, SKII, MARY KAY tau. Dan boleh tahan sampai 8 bulan. Picit sikit je dah memadai setiap kali guna." - Cik Fatin

Hubungi:
012 229 5680 (Nadiah Suhaidi) 
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 
COD Bandar Baru Bangi 
Pengeposan ke seluruh Malaysia

January 10, 2016

Testimoni Shaklee Collagen Powder: Ketatkan Lutut Yang Longgar



"Mula-mula saya tak percaya yang kolagen boleh bantu ketatkan lutut. Walaupun saya tahu secara teori yang ligamen / tisu tu perlu ada kolagen untuk dikuatkan strukturnya.

Saya ikhtiar konsisten Shaklee Collagen Powder. Alhamdulillah, lutut saya semakin ketat dan kuat. Jadi saya pun bantu juga sahabat saya untuk masalah sama.

Beliau pun ada rasai perbezaannya seperti testimoni di bawah. Alhamdulillah, dgn izinNya, lutut kami sihat dan mampu menjalankan tugas dan beramal." - Encik Firdhaus


Hubungi:
012 229 5680 (Nadiah Suhaidi) 
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 
COD Bandar Baru Bangi 
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Giveaway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja

Assalamualaikum wbt.

Dah pernah sampai Korea? Nad tak pernah lagi ;)

So kot-kot lah dapat souvenir dari Korea ni kan hehe :)

Set sudu dan chopsticks khas dari Korea

Jom join GA ni. Just klik je gambar kat atas ni :)

All the best!

-Nad-

Testimoni Vivix Shaklee: Gula Dalam Darah Turun Dari 28.7 Kepada 6.5


"Masih ingat kisah mak saya yang bacaan kencing manis beliau paling rendah 8.3 dan paling tinggi 28.7 sejak kena kencing manis? Purata biasanya 11-14.

Hari ni mak saya beri khabar gembira. Bacaan gula 6.5 lepas sarapan nasi lemak dan roti telur goreng.

Rahsianya? Vivix konsisten hingga sekarang. Hampir setahun dah rasanya.

Alhamdulillah. Syukur.

Kesihatan orang tersayang = PRICELESS" - Encik Hafiz



Bukan itu sahaja!

1. Masalah sinus yang dialami sejak remaja juga hilang
2. Jeragat berkurangan
3. Parut kecil makin hilang

Dan ibunya berusia 53 tahun. Lihatlah wajah ibunya! Kelihatan seperti anak dara kan?


Hubungi:
012 229 5680 (Nadiah Suhaidi) 
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 
COD Bandar Baru Bangi 
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Testimoni Vivix Shaklee: Pesakit Bell's Palsy Kini Mampu Senyum Kembali


"2 OKTOBER 2015

Saya bangun pagi, sebelah muka dah jatuh.
Tak boleh senyum, mata tak dapat tutup, air mata mengalir macam menangis.
Sakit, rasa tegang je.

Doktor sahkan saya diserang Bell's Palsy. Bukan stroke. Tapi kelemahan sebelah otot muka.Saya diberi steroid.

Punca UNKNOWN. Tapi maybe sebab saya menyusukan dan baru lepas bersalin, saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas tu.

Amalkan Supplement Shaklee:
Vivix
Omega Guard
B Complex
Vitamin E

Saya juga menjalani fisioterapi.

Alhamdullilah selepas 90 hari, saya diberi kesempatan SENYUM kembali." - Puan Faiza Suhada

Hubungi:
012 229 5680 (Nadiah Suhaidi) 
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 
COD Bandar Baru Bangi 
Pengeposan ke seluruh Malaysia

January 07, 2016

Testimoni Vivix - Pesakit Kanser Kelenjar Tahap 3 Hampir Sihat Sepenuhnya dan Kini Mampu Berjoging



"Kanser kelenjar tahap 3, hampir pulih sepenuhnya dengan ikhtiar Vivix.
Cuma pemantauan doktor 2 bulan sekali."
- Puan Su Suria Sally

Perkongsian dari seorang isteri yang suaminya penghidap Kanser Kelenjar. Dan kini mampu berjoging!

Kita ikhtiar, Allah penyembuh!


012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Memori Sepanjang 2015

Dalam perjalanan balik ke Bangi dari Besut haritu, kami bincang apakah pencapaian / yang sudah dilalui pada tahun lepas.

Antara memori yang terpenting dan yang Nad tak dapat lupakan pada 2015:

🎓 Zahin mula sekolah

🚽 Zahin diaper-free

🎁 Belanja family dengan hasil Shaklee bawak pergi Gold Coast, Australia masa pregnant 6 bulan

✈️ Pergi Bandung masa pregnant 7 bulan - Kena 'halau' keluar dari flight lepas dah duduk kat seat

🚼 Pergi kelas AMANI Birth

🚺 Berjaya mengawal sakit contraction dengan smooth dan akhirnya VBAC untuk lahirkan An Nur Ziyani - gegirl pertama Ummi 😍

✏️ Pergi 1 kelas FB Ads

✏️ Pergi 1 kelas Parenting

🎉 Tak dapat pergi NC untuk terima awards sebab baru je beberapa hari bersalin 😂 tapi takpe Encik Gajah ambilkan 😌

💊 Encik Gajah terbakar - jadi macam Two-Face masa tu 😢

❄️ Pergi Italy dengan Zahin fully sponsored by Shaklee - first time merasa winter tapi tak rasa salji lagi

🍼 First time pump susu untuk bekalan Ziyani sepeninggalan ke Italy - walaupun dah 5 tahun non stop bf 😁 dan walaupun tandem nursing Ziyani dan Ziyad - mencabar juga!

🍼 Ziyani dapat ibu susuan

🍼 Dapat wean off Ziyad pada usia 2 tahun 5 bulan (bukan senang tau!)

🔑 Dapat kunci rumah kedua yang dibeli menggunakan 'slip gaji' bisnes Shaklee

Tinggal di rumah tersebut sekarang ☺️

📚 Encik Gajah jadi rajin membaca dan membeli bahan bacaan

🚗🚕🚙 Sewakan kereta-kereta untuk create positive cashflow


Aim untuk 2016 - hidup yang lebih TERATUR dan SEIMBANG :)
InshaAllah

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...