January 12, 2016

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser Shaklee: Kulit Wajah Berminyak & Berjerawat Tiada Lagi



"Dulu jeles sangat tengok orang kulit bersih, licin, glowing. Sedangkan wajah sendiri waktu tu berminyak, gelap, jerawat sana sini.

Sampai pernah rasa malu nak buat presentation. Yela duduk je depan semua confirm pandang muka dulu kan? So sekarang faham sangat perasaan anda anda yang ada masalah macam ni.

Takpe sabar relax kita consume dulu set kecantikan shaklee sampai kulit rasa dah okay. Disebabkan terlalu excited nak mencuba actually cleanser ni dah siap beli bulan lepas just takut nak try.

Alhamdulillah dah lebih seminggu guna:

1. Kulit makin okay
2. LEMBUT dan SEGAR je lepas pakai
3. Bekas jerawat makin hilang.

Yang paling penting cleanser ni bebas dari bahan kimia dan daripada natural ingredients.

Siapa siapa yang mementingkan jenama tu. Nutriwhite Foaming Cleanser ni setanding dengan ESTEE LAUDER, SKII, MARY KAY tau. Dan boleh tahan sampai 8 bulan. Picit sikit je dah memadai setiap kali guna." - Cik Fatin

Hubungi:
012 229 5680 (Nadiah Suhaidi) 
Your Certified Shaklee Product Trainer :) 
COD Bandar Baru Bangi 
Pengeposan ke seluruh Malaysia

3 comments:

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...