September 27, 2016

Testimoni Set Menyusu Shaklee: Puan Irni

Puan Irni berkongsi pengalaman beliau mengamalkan Set Menyusu Shaklee:

Alhamdulillah, saya syukur sangat2 berjaya exclusive breastfeeding baby sampai sekarang 6 bulan umur baby saya.

Alkisahnya saya ni jenis tak berapa rajin nak pam susu. Sebelum naik kerja, stok susu saya dalam peti tak sampai 50 oz pun!

Dah naik kerja, saya cuma pam sekali masa waktu rehat, weekend saya tak pam susu.

Alhamdulillah sangat, saya ambil Set menyusu dan ESP, susu jadi pekat dan baby mudah kenyang. Baby pun tak meragam.

Alhamdulillah. Syukur dapat full breastfeeding baby walaupun tak berapa rajin nak pam.

Set Menyusu Shaklee OPTIMUM


Apakah yang terkandung di dalam Set Menyusu Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang Set Menyusu Shaklee? Klik sini.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 26, 2016

Set Menyusu Shaklee

SET MENYUSU SHAKLEE PILIHAN IBU-IBU MENYUSU YANG INGINKAN KESIHATAN TUBUH SECARA KESELURUHAN


Apa yang terkandung di dalam Set Menyusu Shaklee?

Kami menawarkan 3 pilihan:

Set Menyusu Shaklee BASIC
Harga Runcit: RM 307. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)

1. Vitalea

Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi (Iron) untuk mengelakkan low HB, Anemia, dan pitam selepas menyusu / pumping session. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang kurang pengambilan sayuran dalam diet seharian.

Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 2 bulan.

2. Vita C Plus

Meningkat imunisasi tubuh ibu menyusu dan akan disalurkan juga kepada bayi. Jika ibu selalu tidak sihat, penghasilan susu ibu akan terganggu. Membantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

Mengandungi 180 biji. Untuk kegunaan 3-6 bulan.

3. Alfalfa Complex 

Terkenal sebagai Raja Tumbuhan kerana kandungannya yang sangat padat dengan nutrisi. Terkenal juga sebagai Galactogue (penggalak susu).
 
Mengandungi 330 biji. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

4. B Complex

Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Jika ibu stress, susu sukar dihasilkan. Juga mengandungi Asid Folik yang penting untuk penyusuan.

Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 4 bulan.



Set Menyusu Shaklee POPULAR
Harga Runcit: RM 368. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


5. Ostematrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila menyusu, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi menerusi susu ibu. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian.

Bantu mengelakkan sakit pinggang, sakit badan. Terasa segar bangun pagi walaupun berjaga malam menyusu bayi.


Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 1 bulan.


Set Menyusu Shaklee OPTIMUM
Harga Runcit: RM 530. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


6. ESP

Protein dari soya yang tidak diubah genetiknya (non-GMO). Mengandungi Glisemik Indeks yang rendah (low GI) untuk mengekalkan tenaga berpanjangan.

Susu ibu terdiri dari protein. Begitu juga seluruh badan kita dari hujung rambut ke hujung kaki. Jadi sangat penting untuk pembinaan sel tubuh kita. Bantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

Best-seller product.

Berat 850 gram. Untuk kegunaan 1-2 bulan.


MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET MENYUSU SHAKLEE?

1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:

Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya. Senarainya di sini.

2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?

Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Baca selanjutnya di sini.

3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow? Boleh baca selanjutnya di sini.

Boleh juga baca di sini.

4. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Menyusu Shaklee. Boleh baca Testimoni Set Menyusu Shaklee di sini.


KESIMPULANNYA?

Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 22, 2016

Testimoni ESP Shaklee: Gastrik Teruk OK Selepas 4 Hari

Gastrik teruk tiada lagi selepas 4 hari!

"Haritu balik kampung adik nak kawen. 1st day Ena balik tu, Tok 3 kali diserang Gastrik.
Tak boleh bangun, tak boleh bercakap. Muka berkerut dan pucat menahan sakit. Dah minum Gaviscon, dah minum 'susu' Magnesium doktor beri. Tak jalan.

Tok ni jenis tak minum susu. Hari kedua tu baru beri ESP. Tak berani nak beri masa hari 1st.

Beri cuba je. Tak sangka Tok kata sedap. Petang bagi lagi sekali. Jadi sehari 2 kali. Alhamdulillah sampai hari ke-5 Ena kat kampung , Tok tak kene gastrik dah." - Puan Ena
ESP Shaklee membantu masalah Gastrik
Apa itu ESP? Baca selanjutnya tentang ESP di sini.

Baca testimoni lain tentang ESP di sini.


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 21, 2016

Testimoni ESP: Gastrik Sejak Sekolah Rendah Tiada Lagi

Bertahun-tahun Gastrik, Kini ESP Jadi Penyelamat!

Perkongsian dari Puan Natrah Mohamed, Bangi:

"Saya ni menghidap Gastrik sejak sekolah rendah lagi. Bertahun-tahun menderita Gastrik dan angin. Saya kenal ESP sejak mengandungkan anak ke 2.

Mulanya saya ambil untuk kurangkan diabetes yang dialami sewaktu mengandung. Alhamdulillah bacaan gula turun ke normal, masalah angin berkurang.

Dan saya mula perasan, gastrik makin kurang menyerang. Malah sekarang ini, tiada lagi gastrik. Alhamdulillah."

ESP Shaklee membantu masalah Gastrik


Apa itu ESP? Baca selanjutnya tentang ESP di sini.

Baca testimoni lain tentang ESP di sini.


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia 

September 19, 2016

Testimoni ESP untuk Gastrik oleh Puan Wawa

Dahulu Gastrik Teruk Sampai Pengsan, Kini Tidak Lagi Bergantung Dengan Ubat Gastrik!


Puan Wawa, dahulunya kerap diserang Gastrik, kini mampu tersenyum gembira apabila Gastrik tidak menyerang lagi selepas berikhtiar mengamalkan ESP. Beliau tidak lagi perlu bergantung kepada ubat Gastrik seperti sebelum ini. Baca perkongsian beliau:

"Wawa dulu ada pengalaman gastrik teruk sampai pengsan. Ni waktu zaman belajar 2010/2011.

Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Alih-alih, badan Wawa kurus kering sebab makan cukup syarat saja.

Kat rumah memang prepare ubat gastrik dalam peti ais. Sampai macam kalih dah. Dulu tak suka makan ubat tu sebab rasa macam ubat gigi kan.

Lepas jumpe ESP tahun 2014, wawa makan ESP tak henti sampai sekarang. Alhamdulillah, belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpa."


Testimoni ESP Shaklee untuk Gastrik oleh Puan Wawa


Apa itu ESP? Baca selanjutnya tentang ESP di sini.

Baca testimoni lain tentang ESP di sini.


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 17, 2016

Testimoni Shaklee Untuk Keloid Dari Bersalin Secara Pembedahan

Puan Nur Iba berkongsi pengalaman beliau mengamalkan Vita C dan ESP untuk menghilangkan Keloid kesan bersalin secara pembedahan:

Sejak saya konsisten ESP dan Vita C, Keloid Czer saya semakin mengecut. Ini perubahan paling besar dari saya sejak konsisten dua benda ni.

Saya memang tak sangka Keloid Czer yang selama ini orang cakap tak boleh hilang (melainkan dengan surgery dan suntikan), boleh kecut dan pudar hanya dengan konsisten ESp dan Vita C.

Selama ni asyik fokus nak kulit cantik dan putih. Rupanya yang tersembunyi lagi ohsem effect!

Testimoni Shaklee untuk Keloid oleh Puan Nur Iba

PRODUK YANG DIAMALKAN

1. Vita C (klik di sini untuk mengenali Vita C dengan lebih lanjut)
2. ESP (klik di sini untuk mengenali ESP dengan lebih lanjut)

Supplement Shaklee untuk Keloid


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 16, 2016

Testimoni Set Bersalin Shaklee: Puan Iza

Puan Iza berkongsi pengalaman beliau mengamalkan Set Bersalin Shaklee:
Saya mula amalkan ESP selepas bersalin anak kedua. Saya amalkan Set Bersalin Shaklee Optimum.

Memang bertenaga masa dalam pantang berbanding anak pertama. Yang paling best, berat badan pun turun dengan gembira. Masa pregnant punya lah berat sampai 97 KG, lepas habis pantang turun jadi 65 KG sahaja. Best sgt rasanya.

Testimoni Set Bersalin Shaklee oleh Puan Iza

Apakah yang terkandung di dalam Set Bersalin Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang Set Bersalin Shaklee? Klik sini.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 14, 2016

Set Bersalin Shaklee

Apa yang terkandung di dalam Set Bersalin Shaklee?

Kami menawarkan 2 jenis set:

Set Bersalin Shaklee BASIC
Harga Runcit: RM 411. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


1. Vitalea

Multivitamin dan multimineral yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Ketika bersalin, ibu kehilangan darah. Mengandungi Zat Besi untuk membentuk semula sel darah merah.

120 biji. Untuk kegunaan 2 bulan.

2. B Complex

Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan meroyan ketika di dalam tempoh berpantang (bantu elak stress), membantu penghasilan susu ibu.

120 biji. Untuk kegunaan 4 bulan.

3. Vita C

Meningkat imunisasi tubuh ibu. Membantu pemulihan semula luka dalaman dan luaran tubuh ibu.

180 biji. Untuk kegunaan 3-6 bulan.

4. ESP

Protein soya dari sumber Non-GMO (tidak diubah genetiknya, sangat selamat untuk tubuh kita). Tugas protein ini ialah untuk memperbaharui dan membaiki sel-sel tubuh. Badan akan cepat sembuh. Memberi tenaga berpanjangan kepada ibu, dan juga sebagai milk-booster.

850 gram. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

 
Set Bersalin Shaklee OPTIMUM
Harga Runcit: RM 530. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


5. Ostematrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi yang sihat. Mengelakkan sakit pinggang dan sembelit ketika berpantang. Mengelakkan kelesuan kerana berjaga malam.

120 biji. Untuk kegunaan 1 bulan.

6. Alfalfa (small)

Bantu kecutkan peranakan seperti 'kacip fatimah moden'. Bantu hilangkan keputihan, memperbanyakkan susu ibu.

330 biji. Untuk kegunaan 1-2 bulan.



MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET BERSALIN SHAKLEE?

1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:

Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya. Senarainya di sini.

2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?

Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Baca selanjutnya di sini.

3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow? Boleh baca selanjutnya di sini.

Boleh juga baca di sini.

4. Set Bersalin Shaklee ini boleh diteruskan ketika menyusukan anak :) Sangat jimat!

5. Set Bersalin Shaklee mementingkan kesihatan DALAMAN kerana untuk kembali sihat selepas proses bersalin, kesihatan dalaman lah yang amat penting. Dalaman sihat akan dipancar ke luaran :)

6. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Bersalin Shaklee berbanding set bersalin lain. Boleh baca Testimoni Set Bersalin Shaklee di sini.


KESIMPULANNYA?

Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 11, 2016

Testimoni Set Hamil Shaklee: Puan Syida

Puan Syida berkongsi pengalaman beliau mengamalkan Set Hamil Shaklee ketika mengandungkan anak pertama beliau:

Bestnya produk Shaklee ni, Syida jarang cramp kaki. Kurang dari 5 kali mungkin, sebab makan Ostematrix bila ingat je kan. Bila makan Ostematrix, tiada gusi berdarah bila gosok gigi

Bacaan HB Syida cantik bila makan Vitalea sebelum checkup.

Syida sentiasa bertenaga pergi pejabat, drive sendiri sehingga 9 bulan. Time tu kerja kat The Garden Mid Valley. Jem Tuhan saja yang tahu. 2 jam dalam jem tu normal.

Dapat puasa dengan baik masa kandungan 8 bulan.

Pedih ulu hati mase bulan puasa tu Allah bagi baik lepas ambil ESP dan Peppermint Ginger.

Testimoni Set Hamil Shaklee oleh Puan Syida

Apakah yang terkandung di dalam Set Hamil Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang Set Hamil Shaklee? Klik sini.


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 10, 2016

Testimoni Set Hamil Shaklee: Puan Aeinna

Puan Aeinna berkongsi pengalaman beliau pertama kali mengamalkan Set Hamil Shaklee ketika mengandungkan anak kedua:

Saya guna Set Hamil Shaklee waktu anak kedua.

Perbezaan ketara, tiada langsung cramp kaki malam-malam (simpul biawak), bertenaga je even bulan ramadhan (8 bulan mengandung waktu tu dan Alhamdulillah dapat puasa penuh).

Tak ada demam, tak ada batuk, lelah, tonsilitis dan keputihan seperti mana 1st pregnancy.

Selepas bersalin, perkembangan baby Alhamdulillah baik , 3 bulan dah meniarap dan mula merangkak (kata doctor, tulangnya kuat). Jarang sakit Alhamdulillah dengan izin Allah, bonus baby tembam, gebu & cerah asbab Mamanya continue Set Menyusu Shaklee pula.

Testimoni Set Hamil Shaklee oleh Puan Aeinna

Apakah yang terkandung di dalam Set Hamil Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang Set Hamil Shaklee? Klik sini.


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 08, 2016

Testimoni Set Hamil Shaklee: Puan Hazarini

Puan Hazarini menghubungi Nad untuk order Set Hamil Shaklee. Kali ini baru di awal kehamilan iaitu usia kandungan 8 minggu. Katanya kehamilan tanpa Set Hamil Shaklee memang lain rasanya. Berikut ialah pengalaman beliau mengamalkan Set Hamil Shaklee untuk kehamilan yang lalu:

Badan tak lesu. Bangun pagi pun tak rasa lenguh-lenguh badan. Lebih bertenaga.

Kulit tak kusam, muka tak pucat.

Masa nak bersalin memang bertenaga. Kak Rini bleeding, tapi nurse pelik kenapa tak pening atau muka pucat. Sebab sebelum masuk Labour Room dah minum ESP. Alhamdulillah tak kena jahit pun.

Testimoni Set Hamil Shaklee oleh Puan Hazarini


Apakah yang terkandung di dalam Set Hamil Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia 

Testimoni Set Hamil Shaklee: Puan Hidayah Sihat Segar Kuat

Puan Hidayah berkongsi pengalaman beliau mengamalkan Set Hamil Shaklee:

Mula bibit-bibit involved dengan Shaklee ketika pregnant anak ke-3. Consume Set Hamil Shaklee. Alhamdulillah, sihat segar kuat walaupun mengajar di sekolah naik turun 3 tingkat dan mengajar kelas exam. Gagah perkasa. Paling seronok tak cramp sepanjang pregnant!
Testimoni Set Hamil Shaklee oleh Puan Hidayah

Apakah yang terkandung di dalam Set Hamil Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia 

September 06, 2016

Set Hamil Shaklee

Apa yang ada di dalam Set Hamil Shaklee?

Anda boleh pilih dari 3 set di bawah:

Set Hamil BASIC
Harga Runcit: RM 311. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)
1. Vitalea

Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.

Untuk kegunaan 2 bulan.

2. B Complex

Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.

Untuk kegunaan 4 bulan.

3. Vitamin C

Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Bantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

Untuk kegunaan 6 bulan.

4. Ostematrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, Kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Kekurangan Kalsium ketika hamil boleh menyebabkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.

Untuk kegunaan 1 bulan.

Set Hamil POPULAR
Harga Runcit: RM 472. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)
5. ESP

Protein soya yang tidak diubah genetiknya (Non-GMO) untuk bekalan protein berkualiti untuk membekalkan tenaga berpanjangan buat ibu dan sangat penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan.

Untuk kegunaan 1-2 bulan.

Set Hamil OPTIMUM
Harga Runcit: RM 608. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)

6. Omega Guard

Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery. (Boleh mula ambil pada Trimester Kedua).

Untuk kegunaan 1-3 bulan.


MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET HAMIL SHAKLEE?

1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:

Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya. Senarainya di sini.

2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?

Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Baca selanjutnya di sini.

3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow? Boleh baca selanjutnya di sini.

Boleh juga baca di sini.

4. Set ini boleh diteruskan ketika berpantang dan juga menyusukan anak :) Sangat jimat!

5. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Hamil Shaklee. Boleh baca Testimoni Set Hamil Shaklee di sini.


KESIMPULANNYA?

Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

September 04, 2016

PROMO Shaklee September 2016

1. Vita C

Normal price: RM 93 / unit

Buy 2 get 5% OFF at RM 186.30

Buy 6 FREE 1 at RM 588.30

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang SR Vita C Plus.

2. ESP

Normal price: RM 150

Buy 2 get 5% OFF at RM 302.10


Buy 6 FREE 1 at RM 954

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang ESP.


ATAU Jadi Ahli untuk dapatkan TAMBAHAN PENJIMATAN 15% - 20% EXTRA dan banyak lagi kelebihan :) Klik di sini untuk mengetahui cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami
012-2295680
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan Seluruh Malaysia

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...