October 03, 2016

PROMO Shaklee Oktober 2016

Promo Shaklee Oktoboer 2016: Omega Guard


Promo Shaklee bulan ni ialah Omega Guard! 🎉🎉🎉

PENGALAMAN NAD MENGAMALKAN OMEGA GUARD


Nad mula amalkan Omega Guard secara konsisten semasa pregnant Ziyad (anak kedua) pada tahun 2013 untuk perkembangan otak dan mata baby.

Then dalam pantang Nad continue consume Omega Guard bersama Lecithin untuk bantu turunkan berat badan (bersalin secara pembedahan), di samping bagus untuk perkembangan minda Ziyad.

Masa dalam pantang tu, Ziyad kadang-kadang berkahak. Then Nad perasan bila amalkan Omega Guard ni, kahak Ziyad senang keluar bila dia muak susu. Bila dah besar sikit baru bunyi kahak tu hilang.

Then tahun 2014 Ummi Nad dijangkiti TB. Ummi Nad makan ubat dan juga amalkan supplement Shaklee.

Salah satu supplement yang sangat membantu ialah Omega Guard. Nurse pun recommend teruskan Omega Guard. Alhamdulillah Ummi pun dah sihat sepenuhnya :)

Omega-3 memang bagus untuk respiratory health (kesihatan sistem pernafasan).

Sekarang ni dah anak 3 ni, kalau tinggal Omega Guard, berat cam senang nak naik kalau tak jaga makan. Tapi kalau konsisten amalkan, sama ada berat sama atau turun 😍😍😍 Combo dengan Lecithin, memang my best friend untuk weight management kategori ibu menyusu. Hehe.

Kalau korang nak cuba, bolehlah cuba Omega Guard bulan ni sementara harga tengah jimat berganda ni 👍



Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...