September 07, 2017

Detox Shaklee

Pagi tadi, Nad ada terima wasap dari prospek bertanyakan set slimming. Biasanya Nad akan tanya detail skit kenapa nak ambil set slimming. Prospek kata nak kurus tapi tak pasti dia jenis Gemuk Air atau Gemuk Lemak.

Jadi, Nad pun syorkan ambil set Detox Shaklee dulu sebelum ambil set Slim Shaklee
Ada beza ke kedua2nya? 
Nampak macam sama jer kan?

Sebenarnya, badan kita perlukan "maintenance" juga sebab kita nak pakai sehingga ke hari tua. Dalam istilah Shaklee, kami panggil dia Detox Shaklee untuk membuang segala toksin dan bahan2 yang tidak perlu dalam badan kita supaya kesihatan kita kembali normal.

Kesan yang boleh di alami selepas buat detox program ini ialah 
1. Badan rasa ringan
2. Tidak mudah lesu atau letih
3. Cergas sepanjang hari
4. Mood pun boleh dikawal
5. YG PALING BEST ialah berat turun + size pinggan pun berkurang skali. Hehe

Sapa yang tak suka jadi kurus kan? Mesti la nak kan. Buat pembaca, Nad kongsikan pemakanan detox untuk 7 hari sahaja. Bukannya tiap2 hari tau. Hanya 7 hari untuk kita cuba Detox Shaklee dan lepas tu kita boleh control pemakanan harian kita macam biasa.

Dibawah ni adalah senarai menu pemakanan untuk orang yang Detox Shaklee





MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah) / 011-20200300 (Hotline FB: Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...