January 19, 2018

Testimoni CoQ-Trol Plus Shaklee : Beri Tenaga

Assalamualaikum semua dan Amir doakan pembaca semua sihat sejahtera.

Hari ini, perkongsian Amir lebih kepada testimoni CoQ-Trol Plus Shaklee dari rakan-rakan Amir sendiri apabila mereka mencuba pada hari Sabtu & Ahad yang lepas semasa program Shaklee Academy.

Kami semua diberi secara percuma 1 biji CoQ-Trol Plus dan juga 3 biji Omega Guard bagi mengekalkan fokus semasa seminar dan yang paling penting adalah tidak mengantuk. Hehe.
Maklumlah, dah lama tinggalkan dunia pembelajaran secara formal ni. Perlukan sesuatu sebagai energy boost.

Biasanya kalo Amir attend seminar, penganjur akan sediakan kacang atau gula-gula dimeja. Shaklee buat kelainan apabila mereka hendak kami sendiri mencuba CoQ-Trol Plus ni. Yer la kan, kalo tak cuba mana mungkin kita mampu cerita kisah kepada orang lain yang memerlukannya.

Alhamdulillah, hampir semuanya dapat kesan positif apabila ambil CoQ-Trol Plus ni even baru makan 1 biji sahaja.

Perkongsian mereka, amir jadikan dalam bentuk poster bagi memudahkan pembaca untuk menilai sendiri keberkesanan produk CoQ-Trol Plus.

Koleksi Testimoni CoQ-Trol Plus Shaklee

Testimoni 1 : Puan Suzie yang masih menyusukan anak (Baru lepas pantang, 60 hari) berkongsi pengalaman beliau apabila cerah biji mata sewaktu dalam kelas walaupun asyik tidur lewat.

Testimoni 2 : Puan Aida juga tidak rasa mengantuk apabila menyusukan anak walaupun hanya tidur 2-3 jam sehari. Even ramai yang tegur beliau macam tak dalam pantang (Masih dalam pantang).

Testimoni 3 : Puan Nana komen beritahu bahawa badan segar dan kekal cergas walaupun tidak dapat tidur malam. Malah beliau tidak rasa mengantuk apabila didalam seminar.


Testimoni 4 : Puan Nana komen yang badan beliau segar dan kekal cergas walaupun tidak dapat tidur malam. Malah beliau tidak rasa mengantuk apabila didalam seminar.


Testimoni 5 : Puan Irene consume 2 hari sewaktu seminar. Dia sendiri terkejut sebab tak rasa mengantuk dari pagi sampai ke petang. Mula-mula rasa macam tak nak makan dulu CoQ-Trol ni, tapi sekarang wajib makan untuk kekal cergas.

Amir kongsikan dengan lebih detail mengenai CoQ-Trol Plus Shaklee dalam post sebelum ini. Banyak manfaatnya yang berguna untuk diet harian kita. Even Amir sendiri juga amik hampir setiap hari.

Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee?

Terima kasih kerana anda sudi membaca :) 

Hubungi kami: 012-2372641 (Amir) / 011-20200300 (Hotline) 

MSE Legacy Sdn Bhd 
Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi 

Your Certified Shaklee Product Consultant 
COD Bandar Baru Bangi 
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...