January 19, 2018

Koleksi Testimoni CoQ-Trol Plus Shaklee: Beri Tenaga Walaupun Tak Cukup Tidur

Assalamualaikum. Amir doakan anda sihat.

Amir kongsikan testimoni CoQ-Trol Plus Shaklee dari rakan-rakan Amir sendiri sewaktu menghadiri kelas Shaklee Academy.

Kami semua diberi 1 biji CoQ-Trol Plus dan 3 biji Omega Guard untuk mengekalkan fokus semasa kelas, dan yang paling penting adalah tidak mengantuk. Almaklumlah, dah lama tinggalkan dunia pembelajaran secara formal ni. Perlukan sesuatu sebagai pemberi tenaga.

Biasanya kalo Amir hadiri seminar, penganjur akan sediakan kacang atau gula-gula di atas meja. Shaklee buat kelainan dengan pilihan lebih sihat. Hampir semua peserta mendapat kesan positif apabila ambil CoQ-Trol Shaklee ni even baru makan 1 biji sahaja. Perkongsian mereka, Amir jadikan dalam bentuk poster bagi memudahkan pembaca untuk menilai sendiri keberkesanan produk CoQ-Trol Plus Shaklee.

Koleksi Testimoni CoQ-Trol Plus Shaklee Untuk Tenaga


Testimoni CoQ-Trol Shaklee 1:


Testimoni CoQ-Trol Shaklee: Tidak mengantuk walaupun tidak cukup tidur menyusukan bayi berusia 60 hari

Best makan CoQ-Trol Shaklee ni. Sebelum ini tak pernah cuba lagi. Mula amalkan sewaktu kelas 2 hari Shaklee Academy. Sebenarnya malam sebelum kelas, memang tak cukup tidur. Almaklumlah ada baby kecil 60 hari yang asyik bangun menyusu. Kita pula tidur lewat. Bangun awal, solat dan bersiap ke kelas. Menguap-nguap dan lapar. Lepas makan CoQ-Trol Shaklee pagi tu, terus cerah biji mata. - Puan Suzie

Testimoni CoQ-Trol Shaklee 2:


Testimoni CoQ-Trol Shaklee: Bertenaga walaupun tidak cukup tidur & menyusukan bayi dalam pantang

Aida ambil CoQ-Trol Shaklee dalam pantang ni memang luar biasa. Walaupun tidur 2-3 jam saja, masih bertenaga, dan ramai tegur tak nampak macam dalam pantang. Memang best, tak rasa penat walaupun baby kerap menyusu dan kena pam susu kerap kali. - Puan Aida

Testimoni CoQ-Trol Shaklee 3:


Testimoni CoQ-Trol Shaklee: Tidak mengantuk dalam kelas walaupun tak tidur langsung malam sebelumnya

Malam sebelum tu tak tidur langsung. Tapi Alhamdulillah lepas ambil CoQ-Trol pagi tu rasa macam boleh bertahan. Sebab selalunya kalau Nana tak tidur malam, esoknya Nana qada balik. Ni tak qada, tapi boleh stay sampai petang dengan tak menguap pun. - Puan Nana Macarona

Testimoni CoQ-Trol Shaklee 4:


Testimoni CoQ-Trol Shaklee: Tidak mengantuk sampai petang walaupun tidur lewat kerana coaching bisnes

Ambil CoQ-Trol Shaklee waktu pagi, sepanjang siang tak mengantuk sampai petang. Walaupun malam sebelumnya coaching sampai 1 pagi. CoQ-Trol Shaklee power. - Puan Farihah Abu Kasim

Testimoni CoQ-Trol Shaklee 5:


Testimoni CoQ-Trol Shaklee: Tidak mengantuk walaupun tidak cukup tidur kerana menjaga anak-anak

Saya consume CoQ-Trol Shaklee sepanjang 2 hari program. Malam sebelumnya, tak cukup tidur sebab anak-anak berjaga. Risau juga sebab takut mengantuk, sebab dulu masa di universiti, kalau kelas 2 jam pun dah mengantuk. Tapi surprisingly, tak rasa mengantuk dari pagi sampai petang habis program. Mata pun tahan, dan badan pun rasa lebih kuat. - Puan Irine Nadia

Baca: Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee?



Hubungi Kami,
012-2372641 (Amir) / 011-20200300 (Hotline)
MSE Legacy Sdn Bhd
Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)