January 10, 2018

Testimoni Set Kecantikan Shaklee: Congenital Thyroid Cyst Mengecut Selepas 2 Minggu

Assalamualaikum :)

Kali ni Nad nak share feedback pengguna yang consume Vita C, B Complex dan Vita E Shaklee (Set Kecantikan Shaklee).

Beliau consume untuk kesihatan kulit, tapi tak sangka Thyroid Cyst beliau yang ada sejak lahir turut mengecut!

Baca perkongsian beliau:


"Saya baru guna about 2 weeks Vita C, B Complex, dan Vita E. Saya beli untuk kulit tapi after saya ambil, saya dapat dual effect. 

Saya ade thyroid cyst, congenital (sejak lahir). 4 years ago sepatutnya dah kena operate. Tapi tak buat. Then bila makan ni dan izin Allah saya punya cyst shrinking. Kecil dah sekarang. My mum terkejut jugak. Alhamdulillah. 

Terima kasih untuk my husband jugak. Dia yang belanja. Hihi" 

- Puan Ziema


Set Kecantikan Shaklee


Mengapa boleh jadi begitu?

Supplements Shaklee ini bukan semata-mata untuk kulit. Ianya untuk kesihatan menyeluruh. Yang mana tak sihat inshaAllah disihatkan. Cuma depends on keadaan badan untuk menentukan berapa lama nak nampak kesan :)

Vitamin C dan E merupakan antioksidan. Ia melawan radikal bebas yang ada dalam badan kita. Badan kita memang mudah terdedah sebab hari-hari kita guna badan kita non-stop kan :)




Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
012-2295680 (Nadiah) / 011-20200300 (Hotline)

MSE Legacy Sdn Bhd
Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia