January 11, 2018

2 Testimoni Vitalea for Children Shaklee Untuk Anak Susah Makan

3 Testimoni Vitalea for Children Shaklee Untuk Anak Susah Makan


"Wah, saya bagi 5 bintang. Selepas makan Vitalea for Children Shaklee untuk anak saya, selera makin bertambah-tambah.

Sebelum ini saya yang paksa makan. Sekarang anak saya yang paksa saya minta makan"

Testimoni Vitalea for Children Shaklee untuk anak susah makan

"Salam. Nak share tentang Vitalea for Children Shaklee ni.

Saya baru balik dari klinik untuk monthly checkup for my daughter. Then yang happy nya, berat dia naik 800 gram dalam masa sebulan.

Kalau tak, dulu nak naik 100 gram pun susah. Sampaikan kena jumpa Pakar Zat Makanan!

Seriously, Vitalea for Children Shaklee memang best! Suggested untuk anak yang kurang selera makan dan picky eater"

Testimoni Vitalea for Children Shaklee untuk anak susah makan

Apa Yang Terkandung di Dalam Vitalea for Children Shaklee?


Vitalea for Children Shaklee ialah multivitamin untuk kanak-kanak, berusia 4 tahun ke atas, atau yang dah pandai kunyah tablet :)

Disarankan ambil 2 biji sehari untuk melengkapkan nutrisi yang diperlukan badan seorang kanak-kanak. Almaklumlah kalau macam anak-anak Nad, makan pun tak menentu. Makanan sihat dan tak sihat sama banyak.

Bila badan tak cukup nutrisi, imun pun tak kuat. Datanglah pula penyakit-penyakit. Nauzubillah. Itu yang kita taknak.

Kandungan di dalam Vitalea for Children Shaklee. Klik untuk paparan lebih jelas.


Hubungi kami: 

012-2295680 (Nadiah) / 011-20200300 (Hotline) MSE Legacy Sdn Bhd
Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia