August 15, 2018

Testimoni Chewable Vitamin C Shaklee: Tak Jadi Demam


Testimoni Chewable C Plus Shaklee Untuk Demam
Pagi ni, Amir kongsikan 1 testimoni dari customer yang sudah mencuba Chewable C Plus untuk diri dia sendiri sebab rasa nak demam.

"Tak masam sangat pun, tapi effective. Tekak yang sakit macam nak demam dah lega banyak selepas makan Chewable C"


Pada yang belum cuba lagi, rasa Chewable C ni sedikit masam yang datangnya dari beberapa jenis buah oren, lemon dan limau gedang (grapefruit). Ia sangat sesuai untuk dikunyah atau dihisap bagi meningkatkan sistem imun badan dan juga menghilangkan rasa pening-pening kepala. Kepada ibu yang tengah morning sickness, boleh juga ambil untuk mengantikan asam biasa.




Berminat untuk mencuba Chewable C Plus ini?

Boleh hubungi kami terus seperti no dibawah :-

012-2295680 (Nad) 
011-20200300 (Hotline) 
012-2372641 (Amir) 

MSE Legacy Sdn Bhd
Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)