January 15, 2019

Hilang 4kg dalam tempoh 2 bulan selepas amalkan set kurus Shaklee



Ini adalah kisah dari salah seorang Ahli Shaklee, Puan Hana dimana beliau berkenalan dengan seorang customer di branch Shaklee.

Masa itu, Hana kalut isi form order.
"Tu lah tak mau buat dari rumah kan. Tengah focus isi form, datang someone, indian." Hehe

"Excuse me miss, i nak beli. Tapi dia (staff shaklee) suruh i nak register dengan you. 
You boleh bagi ke?"

Rasanya berkat asyik duduk buat muka tak malu. Selalu ke branch pun duduk wat ramai(ramah). Tanpa sangka, Hana dapat sorang downline hari tu. Mudah kan Allah hantar rezeki? Hehe

Dia nak beli set slimming sebenarnya. Sebab kawan die consume shaklee turun 7 kilo katanya. So Hana pun ajar apa yang perlu dia consume itu ini. Dan beliau akhirnya beli Alfalfa (detoks) + Lecithin (pecah lemak) + ESP (protein).

Selepas 2 bulan tak berhubung, dia tiba-tiba mesej minta ajar on weight management and u know what?
Shaklee Effect yang dia rasa, dia inform yang dia dapat turun 4 kilo dalam masa 2 bulan. Aku yang happy lebih. Biasalah tu! Haha

Selepas itu, ada kawan dia nak register under dia pula. Rezeki dulu 'beranak' instant. Now nak 'bercucu' pula. Bukan main gempak lagi penangan Shaklee ini . Hehe
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

1 comment:

  1. Cinch teamix tu if bf mom (baby 4bln) bole minum ke

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)