February 01, 2019

Menang Angpow Vivix Sempena Promosi Shaklee

Menang Angpow Vivix Sempena Promosi Shaklee
Menang Angpow Vivix Sempena Promosi Shaklee 

Berbaur-baur perasaan ni.


Excited, happy, hopeful..

Pagi ni buka je fon, ada ahli yang makan sendiri order barang bernilai RM 2K lebih. MasyaAllah pagi-pagi sales dah masuk 😍

Beliau beli Vivix 4 botol dan produk Shaklee yang lain. Maka dia dapat cabutan 2 kali sempena promo Shaklee bulan ni. Berdebar juga tunggu dapat apa. #EncikGajah pi belikan kat HQ. Kebetulan memang nak restock barang juga.

Menang Angpow Vivix Sempena Promosi Shaklee
Encik Gajah Menang 1 Vivix dan 1 Lecithin

Selepas selesai mengadu kat Allah, buka fon tengok rupanya dia dapat hadiah Vivix dan Lecithin! MasyaAllah Alhamdulillah really happy for her! Rezeki Jumaat katanya. Murah rezeki untuk anak yang tak berkira belikan supplements untuk Mak Ayah 💕

Promosi Vivix Shaklee
Promosi Shaklee Feb 2019
Then staf kami update ada new member register, berminat nak beli Vivix untuk ikhtiar Kanser Serviks beliau. Sebelum ni dah consume 3 botol, Alhamdulillah bagus katanya. Moga kami dapat bantu beliau semakin sihat juga nanti.

Nad doakan anda semua juga dilimpahkan sales dan rezeki yang berlipatkaliganda untuk bulan ini. Aameen ❤️


Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)