March 19, 2019

Koleksi Testimoni OsteMatrix Shaklee

Koleksi Testimoni OsteMatrix
Koleksi Testimoni OsteMatrix 
Testimoni OsteMatrix : Ganti Susu
Saya pun tak boleh minum susu, itu yang tiap-tiap hari amik Oste. Pernah tak makan Oste 3-4 hari, terus rasa sakit lutut bila turun naik tangga, start rasa sakit pinggang.
Dah kena macam itu, terus tak tinggal Oste lg dah. Vitamin wajib telan hari-hari.
Testimoni OsteMatrix : Kurang Senggugut.
Memang amek Oste, cuma lately ni tak amek dah. Last amek bulan 3 ari tu, nanti nak telan jugak. Sebab tengah try yang lain, tak tau yang mana 1 kurangkan period pain. Oste ke alfafa..hihihii...
Dulu senggugut memang agak mencabar sikit..siap MC hari ke-2..sekarang dah kurang dah.. Shaklee memang sangat membantu dengan izin Allah jugak.
Testimoni OsteMatrix: Badan rasa fresh
Fatin start consume ostematrix masa pregnant dulu. Memang sampai sekarang tak skip. Cuma masa OOS hari tu consistant ESP & alfalfa hari-hari nak cukupkan kalsium.
Best sangat2 ostematrix. Memang lain macam bangun pagi kalau amik oste. Badan fresh jee. Pagi-pagi mesti g toilet dulu.
Testimoni OsteMatrix: Sakit lutut, kaki dan pinggang dah kurang
Alhamdulillah, sakit lutut kaki dan pinggang dah kurang selepas ambil botol ke dua OsteMatrix. Kalau dulu, pagi-pagi memang sakit sangat time nak pijak lantai.
Testimoni OsteMatrix : Tak Sembelit
Hari itukan aku beli 2 botol oste, mak mengadu sakit lutut dan sembelit. Aku bagi kat dia 1 botol, lepas 3 hari. Dia cakap sembelit dia dah hilang. kalau dulu nak membuang, ade je sambungan, kadang-kadang 3 kali masuk toilet baru ok.
Sekarang bangun pagi je terus ke toilet. Alhamdulillah sembelit dah hilang, ini dia dok syorkn kat biras dia yang ade masalah sembelit untuk cuba.
Testimoni OsteMatrix : Senang bangun pagi. Rasa segar.
Alhamdulillah baik, Kesan dia pada saya agak bagus, sebelum ini bangun pagi mesti rasa mengantuk lagi. Lepas guna OsteMatrix, tak malas nak bangun pagi. Rasa segar


Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi Nad di no 012-2295680





Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)