April 18, 2019

7 Kebaikan Kolagen Untuk Tubuh Badan Kita

7 Kebaikan Kolagen Untuk Tubuh Badan Kita
7 Kebaikan Kolagen Untuk Tubuh Badan Kita
Sebelum ini, kami ada kongsikan apa itu kolagen? Belum baca lagi? Tak mengapa, Amir kongsikan linknya disini.


Dah tahu berkaitan kolagen, Amir nak kongsikan pula 7 kebaikan kolagen untuk badan kita


7 Kebaikan Kolagen Untuk Badan Kita

  1. Menganjalkan Kulit.
    • Kolagen membantu menjadikan kulit kita lebih tegang, anjal dan lembut termasuk muka dan tangan.
  2. Meningkatkan Pergerakan.
    • Kolagen menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang. Orang yang aktif bersukan digalakkan mengambil kolagen agar sendi-sendi mereka tidak mudah cedera.
  3. Rambut Subur
    • Kolagen menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur, lebat dan makin bersinar.
  4. Menegangkan
    • Kolagen membantu menegangkan dan menganjalkan payudara.
  5. Mencerahkan
    • Kolagen mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata.
  6. Melembapkan
    • Kolagen membantu melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka.
  7. Anti-Penuaan
    • Kolagen membantu mengecilkan lian pori-pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis halus pada muka.
Testimoni Shaklee Collagen Powder: Ketatkan Lutut Yang Longgar

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Kolagen Shaklee,
klik sahaja link disini atau gambar dibawah.


.
Continue Reading

Anak Picky Eater? 3 Tips untuk Menyelesaikannya

Anak Picky Eater? 3 Tips untuk Menyelesaikannya
Anak Picky Eater? 3 Tips untuk Menyelesaikannya
Kanak-kanak zaman sekarang ini terdedah dengan pelbagai jenis makanan yang kurang khasiat samada di sekolah ataupun di mall. Restoran makanan segera sahaja boleh kata ada beberapa buah dalam taman atau pekan kita. Ia menjadi satu masalah kepada kita sebagai ibu bapa hendak mengajar mereka untuk makan sayuran dan buahan dalam diet mereka.

Hari ini, Amir nak kongsikan 3 Tips untuk menyelesaikan masalah Anak Picky Eater.

1. Melibatkan anak dalam penyediaan makanan

Anak Picky Eater? 3 Tips untuk Menyelesaikannya

Apakata anda ajak anak sertai sekali dalam penyediaan makanan dengan memberi mereka merasai pengalaman "memasak" dan mencuba sendiri rasa makanan tersebut.

Biarkan anak memilih sendiri buah atau kacang-kacangan untuk ditambah ke dalam Meal Shakes mereka atau biarkan mereka taburkan kegemaran mereka topping seperti cip coklat, coklat atau sos strawberi di dalamnya.

2. Cuba Sesuatu yang Kreatif

Anak Picky Eater? 3 Tips untuk Menyelesaikannya

Sesetengah anak mencari citarasa baru dan tekstur. Ini mudah dengan Meal Shakes kerana ia tidak perlu disediakan dalam bentuk air sahaja. Malah ia boleh dimasukkan ke dalam resepi baru seperti puding, krim ais, muffin, kek, jeli dan juga sup berkrim.

Dengan cara ini, anak akan merasai sendiri resepi baru mereka dalam setiap hidangan.

3. Hidangkan Makanan Mengikut Watak Kartun

Anak Picky Eater? 3 Tips untuk Menyelesaikannya

Hidangkan sayur-sayuran seperti lobak atau brokoli dengan sos kegemaran mereka atau sos atau menawarkan sarapan pagi untuk makan malam.

Guna kreativiti dengan pelbagai makanan berwarna cerah. Cuba memotong makanan ke dalam pelbagai bentuk dengan pemotong kuih atau mengatur makanan menjadi kegemaran mereka watak kartun.

Produk Info : Meal Shakes

Detail bahan di dalam Meal Shakes
Resepi Aiskrim Pisang bersama Meal Shakes

19 jenis Vitamin dan Mineral dalam Meal Shakes bagi tumbesaran anak kita

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk MealShakes,
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)




Continue Reading

April 17, 2019

Resepi Meal Shakes : Aiskrim Pisang Bersama Meal Shakes

Resepi Meal Shakes : Aiskrim Pisang Bersama Meal Shakes

Kebiasaannya, kanak-kanak sukakan aiskrim sebagai snek ringan mereka. Cuma, aiskrim yang dijual dikedai mengandungi banyak bahan perisa dan pewarna. Tidak sihat untuk kesihatan anak kita yang masih kecil.

Tengah hari ini, Amir kongsikan 1 resepi sihat iaitu Aiskrim Pisang Bersama Meal Shakes. Anak kami suka sangat aiskrim Meal Shakes ni.

Bahan-bahan

4 biji pisang. - dibuang kulit dan dipotong kasar.
1/2 sudu kecil essen vanila.
3 sudu besar Madu.
2 sudu Meal Shakes.
150g Low Fat Yogurt.

Cara-cara Penyediaan:-

  1. Bekukan pisang yang telah dibuang kulit dan dipotong kasar tadi didalam peti beku untuk semalaman.
  2. Setelah dibekukan semalaman, masukkan pisang beku tadi kedalam pengisar bersama essen vanila, madu, yogurt dan Meal Shakes.
  3. Kisar sehingga halus dan lembut seperti tekstur aiskrim.
  4. Sejukkan didalam peti semalaman sebelum dihidangkan atau dinikmati terus bersama coklat yang dicairkan bersama pisang ala - ala Baskin Robbins gitu.
Selamat mencuba yer kepada para pembaca. Rasa aiskrim ini sangat sedap dan berkhasiat. Khasiat yang Amir maksudkan ialah kandungan Meal Shakes itu sendiri dimana ia mengandungi 19 vitamin dan mineral untuk tumbesaran anak kita.


Meal Shakes membekalkan 19 Vitamin dan Mineral untuk tumbesaran anak kita

Produk Info Meal Shakes
Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk MealShakes,
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)


Continue Reading

April 16, 2019

Info Produk : Meal Shakes

Info Produk : Meal Shakes
Info Produk Meal Shakes

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Info Produk : Meal Shakes
Meal Shakes membekalkan 19 jenis Vitamin dan Minerals yang penting untuk anak kita

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Info Produk : Meal Shakes
Keistimewaan Produk Meal Shakes


Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk MealShakes,
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)
Hubungi Nadiah Suhaidi


Continue Reading

Testimoni MealShakes : Anak Jarang Selsema, Batuk Dan Demam


Ada yang nak tahu lagi apa kesan positif yang dapat selepas anak ambil Meal Shakes?
Amir kongsikan salah satu testimoni yang dapat dari customer yang telah mencuba Meal Shakes pada anak beliau.

Salam semua, rasa belum terlambat untuk saya kongsi bersama anda semua. Hari ini saya nak kongsikan tentang Meal Shake. Alhamdulillah, setelah sebulan menggunakan Meal Shake, anak saya jarang di jangkiti selsema, batuk dan demam. Sebelum ini, boleh kata setiap bulan anak saya akan sakit, setiap kali pergi check up, mesti nurse akan kata anak saya antibodi tak kuat. Sebenarnya, mealshake adalah produk ke 4 yang saya cuba untuk anak saya. Sebelum ini macam-macam sudah guna tapi tak jalan. Tapi setelah diperkenalkan oleh Farah, saya nekad untuk mencuba dan sekarang hasilnya memang amat memuaskan hati. Meal Shakes memang terbaik. Cubalah bagi yang belum mencuba. Tak rugi anda mencuba untuk kesihatan anak anda.

-Ikhlas dari Puan Ek-
 Produk Info : Meal Shakes
Meal Shakes membekalkan 19 Vitamin dan Minerals yang diperlukan oleh anak kita


Berita baik buat semua, Shaklee ada buat Promosi Selamat Berpuasa bermula 15 April sehingga 30 April 2019. Beli 2 Meal Shakes, anda dapat diskaun 10%


Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk MealShakes,
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)




Continue Reading

April 15, 2019

Kolagen Shaklee Sudah Kembali

Kolagen Shaklee Sudah Kembali
Kolagen Shaklee Sudah Kembali

Kolagen Shaklee sudah kembali
dengan wajah baru.
Dulu, packaging dalam bentuk kotak berbaring. Kini direka khas dengan kotak menegak untuk kelihatan kemas dan cantik!


Kolagen Shaklee Sudah Kembali
Kelebihan Kolagen Shaklee
Kelebihan Kolagen Shaklee ialah
  • Mengandungi 4,000 mg proprietari Kolagen Sisik Ikan Laut (Ikan Merah), kolagen yang dipilih dengan teliti yang diekstrak dari sisik Ikan Merah.
  • Memberi lebih daripada kolagen, ditambah dengan Vitamin C dan Vitamin B untuk menyokong kulit yang lebih tegang, untuk tampil lebih muda dan kekal jelita.
  • Berat molekul rendah untuk penyerapan yang tinggi.
  • Pek individu untuk pengambilan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Kolagen Shaklee,
klik sahaja link disini atau gambar dibawah.




Continue Reading

Testimoni Meal Shakes : Selera Anak Bertambah

Testimoni Meal Shakes : Selera Anak Bertambah

Hari ini Amir nak kongsikan testimoni seorang customer yang risaukan berat anaknya yang underweight. Beliau berikan Meal Shakes selama 2 minggu lebih. Minggu pertama belum ada progress sebab anak ini mungkin perlu adjust tekaknya dengan rasa Meal Shakes. 

Masuk sahaja minggu ke dua, beliau mula perasan yang selsema anaknya, Adam makin sembuh. Batuk pun kadang-kadang sahaja. Yang beliau paling suka ialah time makan. Selera Adam makin bertambah, dulu minum 90ml susu pun susah nak habis. Sedangkan budak seusia beliau minum 180ml dan lebih lagi. 

Sekarang, Adam boleh habiskan 120 ml susu, bubuh semangkuk dan puding 4 ketul. Semalam, makan bubuh habis semangkuk, makan telur goreng mata 1 biji tambah dengan susu 120 ml, 2 kali sebelum tidur.

Parent & Parent in Law beliau pun cakap Adam badan dah makin berisi sedikit berbanding dulu. Alhamdulillah, saya akan teruskan beri Meal Shakes sampai dia besar.

Testimoni Meal Shakes : Selera Anak Bertambah
Promosi Selamat Berpuasa : Meal Shakes
Sebelum itu, Amir nak kongsikan berita baik buat anda yang Shaklee ada buat Promosi Selamat Berpuasa. Dalam promosi ini, ada set Meal Shakes. Sesuai sangat untuk anak-anak yang ingin berpuasa nanti.

Untuk Info dan Order:


Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Continue Reading

Promosi Selamat Berpuasa

Promosi Selamat Berpuasa
Promosi Selamat Berpuasa
Assalamualaikum semua, tinggal 20 hari lagi sahaja kita nak meyambut bulan Ramadhan. Ramai juga yang dah mula puasa ganti. Dah ready ke persiapan kita sebelum nak menyambut Ramadhan ni?

Amir nak share yang Shaklee ada buat Promosi Selamat Berpuasa bermula hari ini (15 April) sehingga 30 April nanti. Ada 3 Jenis produk yang Shaklee tawarkan iaitu Mealshakes, Cinch Latte dan Cinch Chocolate. Ketiga-tiga produk ini sangat membantu anak dan diri kita juga untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari berpuasa.

Set Promosi Selamat Berpuasa

Beli 2 Mealshakes, dapat diskaun 10%. Harga RM216 sahaja.

Mealshakes & Performance Drink menggalakkan anak supaya mudah berpuasa.

MealShakes bekalkan 19 Vitamin & Mineral untuk tumbesaran anak-anak

Beli 2 Cinch Chocolate, dapat diskaun 10%. Harga RM326.25 sahaja.

Beli 2 Cinch Latte, dapat diskaun 10%. Harga RM326.25 sahaja.

Beli Cinch Chocolate & Cinch Latte, dapat diskaun 10%. Harga RM326.25 sahaja. 

Kelebihan Cinch Shake
Kelebihan Cinch Shake

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk MealShakes & Cinch Shakes,
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)




Continue Reading

April 11, 2019

Testimoni Meal Shakes Shaklee: Masalah Anak Sembelit Selesai

Testimoni MealShakes : Sembelit Sudah Sembuh
Testimoni MealShakes : Sembelit Sudah Sembuh

Testimoni Meal Shakes Shaklee: Masalah Anak Sembelit Selesai
"So far, dia minum saya campurkan dalam susu. Tapi lambat sikit lah dia minum sebab lain rasa agaknya. Alhamdulillah, anak dah tak sembelit lagi. Dia lawas dah tapi cair sikit-skit kadang-kadang."


Testimoni MealShakes : Sembelit Sudah Sembuh
Testimoni Meal Shakes Shaklee: Masalah Anak Sembelit Selesai
"Sembelit anak dah ok, Alhamdulillah sekarang ini pagi-pagi dia dah membuang. Najis dah tak keras macam selalu, tak sedikit macam dulu. Sekarang ini, boleh kata penuh juga la pampers dia. Terima kasih banyak-banyak."

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk MealShakes,
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)



Continue Reading

April 10, 2019

4 Kandungan Bahan Utama Vivix Shaklee

Vivix Shaklee merupakan produk makanan tambahan Shaklee yang sangat premium dan eksklusif. Dengan izin Tuhan, ia telah membantu ramai insan yang sangat memerlukan dengan memperbaiki taraf kesihatan mereka. Banyak testimoni yang telah dikongsikan oleh pengamalnya. Kajian saintifik mengenainya juga dibuat oleh 3rd party selain dari pihak Shaklee sendiri.


4 Kandungan Bahan Utama Vivix Shaklee




1. Muscadine Grape


Anggur Muscadine / Anggur Muskat, adalah anggur liar yang sangat istimewa kerana kandungan dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksida dan mempunyai ciri-ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur jenis lain, Anggur Muskat mempunyai 40 kali ganda lebih Polifenol yang terbukti berfaedah untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, dan membantu melambatkan proses penuaan. Anggur Muskat ni juga mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser dan juga sebagai anti-virus serta anti-bakteria.

2. Purple Carrot


Purple Carrot merupakan sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytochemical. Purple carrot ni juga mengandungi anthocyanins iaitu antioksidan yang sangat mustajab. Anthocyanins ni bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung serta penyakit-penyakit kronik yang lain. Asid klorogenik yang ada dalam purple carrot ni bertanggungjawab mengurangkan paras gula dalam darah.

3. Elderberry


Nama saintifik bagi Elderberry ini ialah Sumbucus Nigra. Buah ni banyak tumbuh di kawasan Eropah, Amerika Utara, Asia dan Benua Inggeris. Elderberry ni sudah lama digunakan dikalangan pengamal perubatan tradisional. Kandungan Vitamin C yang tinggi di dalamnya membuatkan jus elderberry sangat bermanfaat dalam mengubati penyakit yang disebabkan oleh jangkita (infection) daripada virus dan bakteria. Selain itu juga, manfaat daripada jus elderberry ni ialah kemampuan untuk mencegah dan mengubati kanser, mampu meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan manusia, berupaya menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung, membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes dan meningkatkan kesihatan jantung serta ginjal.

4. Japanese Knotweed


Japanese Knotweed dikenali dengan nama saintifiknya Polygonum Cuspidatum, adalah tumbuhan berasal dari asia. Ia juga ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed Jepun ni adalah sumber komersial Resveratrol. Ia sering digunakan kerana manfaatnya untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan paras kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet serta membantu dalam proses mengurangkan berat badan.



Keempat-empat bahan semulajadi ini sangat bermanfaat dan telah digunakan oleh banyak pengamal perubatan di negara lain dalam membantu memberikan taraf kesihatan yang lebih baik.


Semoga info yang Nad share ini dapat memberi manfaat kepada para pembaca :)




Nak tahu harga Vivix? Klik di sini.


MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Shaklee Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

April 09, 2019

Apakah Perbezaan Protein Soya Shaklee dengan Protein Soya Brand Lain?

Apakah Perbezaan Protein Soya Shaklee dengan Protein Soya Brand Lain?
Apakah Perbezaan Protein Soya Shaklee dengan Protein Soya Brand Lain?

Kat luar sana ada bermacam-macam brand yang menawarkan produk soya. Adakah anda tahu apakah kelebihan Protein Soya Shaklee?

Shaklee Difference:
  1. Merupakan Syarikat Pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya.
  2. Dicipta oleh Dr. Shaklee pada tahun 1961.
  3. Kini banyak ujian klinikal membuktikan bahawa Dr. Shaklee telah mengetahui protein soya adalah protein terbaik berasaskan tumbuhan.


ESP Diiktiraf oleh Seluruh Dunia kerana:
  1. Mempunyai Kajian Klinikal yang Sangat Ektensif dan Komprehensif
  2. Kualiti Protein yang Tinggi pernah dihasilkan
  3. Kacang soya yang digunakan mengandungi NON-GMO (Non-Genetically Modified Organism) yang diproses pada suhu yang rendah.
  4. Setiap 850g (satu canister ESP) dihasilkan dari 30kg kacang soya.
  5. Memberi sumber tenaga dan boleh bertahan lebih lama.

Kelebihan Produk ESP Shaklee ialah:
    1. Membekalkan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia
    2. Diperkaya dengan 5 Vitamin dan 4 Minerals
    3. Sangat sesuai untuk Semua Peringkat Umur
    4. Indeks Glismek Rendah iaitu 39 - Sangat Sesuai untuk penghidap Kencing Manis.
    5. Rendah Lemak
    6. Tiada Kolestrol
    7. Tiada asid urik
    8. Sangat mudah diserap oleh tubuh badan manusia.

    P/S:
    Tahniah kerana memilih Shaklee ESP :) Nad dah amalkan ESP sejak Oktober 2010 sampai sekarang. Really loving it. Perut rasa penuh je. Susu pun mencurah-curah utk Zahin. Until now still manage to fully breastfeed him. InsyaAllah sampai 2 tahun. Badan tak cepat penat walaupun tugas menjadi ibu, isteri, dan menguruskan perniagaan sendiri sangat memerlukan tenaga yang banyak. Kulit lebih halus juga :) Alhamdulillah atas kehendak Allah jua. Kita berusaha untuk lebih sihat. Dengan niat untuk melaksanakan tanggungjawab kepada-Nya dan kepada manusia di sekeliling kita. InsyaAllah.



    Untuk Info & Order:


    Email: n_nadiah@yahoo.com
    SMS/Whatsapp: 012 229 5680
    Continue Reading

    April 03, 2019

    Promosi Shaklee April 2019

    Promosi Shaklee April 2019
    Promosi Shaklee April 2019

    Assalamualaikum. Hari ini Amir nak kongsikan Promosi Shaklee April 2019. Promosi kali ini best. Rugi kalau tak grab. Ada 4 Promosi yang ditawarkan oleh Shaklee.

    1. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

    Promosi Shaklee April 2019
    Youth Intensive Treatment and Repair Set (Full Set)
    Promo ini untuk anda yang anda yang sudah menjadi ahli, sudah expired keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.

    Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!

    Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case:
    1. Ringan, tak perlu bawa the whole set
    2. Cantik dan unik
    3. Mudah dibawa ke mana-mana
    4. Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)
    5. Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
    6. Didatangkan bersama beg lutsinar juga
    7. Tidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau

    So, kena cepat-cepat grab peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada' ;)

    Good news untuk yang belum lagi jadi ahli Shaklee atau yang keahliannya sudah expired, apabila anda membeli set ini, automatik anda akan dapat FREE Membership Shaklee, bermakna anda cuma perlu bayar set ini pada harga ahli iaitu RM 1,340. Sebagai ahli, ada kelebihan lain lagi iaitu dapat cashback RM 100!

    Baca: 10 Testimoni YOUTH Skincare Shaklee Untuk Mereka Yang Berusia 40an 50an 60an 70an 80an


    Promosi Shaklee April 2019
    Youth Travel Set dan Travel Case

    Seterusnya, Shaklee menawarkan Promosi Welcome Set untuk anda yang belum menjadi ahli Shaklee mahupun yang sudah expired keahlian.

    Untuk Welcome Set ini, Shaklee menawarkan 3 set iaitu:
    1. Youth Welcome Set
    2. Vivix Welcome Set
    3. Daily Essential Welcome Set

    2. Promosi Youth Welcome Set

    Youth Starter Welcome Set
    Youth Starter Welcome Set

    Kalau anda yang nak baru nak cuba YOUTH Skincare, ini adalah masa yang sesuai! 

    Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli / RM 850 untuk bukan ahli Shaklee, tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 all in!

    Ada 4 items di dalam set ini:
    1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
    2. YOUTH Perfecting Skin Toner
    3. Age Defense Moisturizer SPF 50
    4. Advanced Renewal Night Cream (Light)

    Kelebihan yang anda dapat dengan YOUTH Welcome Set ini ialah:
     
    1. Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 170)
    2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 68)
    3. Cashback RM 29
    4. FREE Membership (jimat RM 65)
    5. FREE Postage (jimat RM 10)
    6. FREE Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif
    Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 340! 😱😍

    3. Promosi Vivix Welcome Set

    Promosi Shaklee April 2019
    Promosi Vivix Welcome Set
    Ada yang sedih sebab terlepas Promosi Vivix pada bulan Feb hari tu. Jangan kecewa sebab Shaklee tawarkan Promosi Vivix Welcome Set untuk bulan ini. Yeay! Bulan ni ada Promo VIVIX yang best!

    Dalam promosi ini ada 2 botol Vivix. Biasanya set ini berharga RM 760 untuk ahli / RM 950 untuk bukan ahli Shaklee. Tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 684 all in!

    Kelebihan yang anda dapat dengan Vivix Welcome Set ini ialah:
     
    1. Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 190)
    2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 76)
    3. Cashback RM 34
    4. FREE Membership (jimat RM 65)
    5. FREE Postage (jimat RM 10)
    6. FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif
    Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 370! 😱😍

    Jimat sangat kan!

    Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, inshaAllah ia dapat membantu badan kekal cergas dan bertenaga, malah wajah juga akan nampak lebih muda.

    Vivix ini sesuai sangat untuk diri sendiri, pasangan, ibu bapa, atuk nenek kerana ia sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️

    Baca: Testimoni Vivix


    4. Promosi Daily Essential Welcome Set

    Promosi Shaklee April 2019
    Promosi Daily Essential Welcome Set
    Siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee dengan kami, Amir syorkan anda grab promosi ini. Dalam set ni, anda dapat 6 Produk Best Seller dengan harga yang berbaloi!

    Anda boleh mencubanya sendiri terlebih dahulu dan bila sudah rasa keberkesanannya. 
    Boleh la start share dengan ahli keluarga dan kawan-kawan pula.

    6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Set ini :-
    ✅ ESP
    ✅ Vitamin C
    ✅ Omega
    ✅ VitaLea Multivitamin
    ✅ B Complex Folic Acid
    ✅ VIVIX


    Kelebihan yang anda dapat dengan Daily Essential Welcome Set ini ialah:
    1. Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 202)
    2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 82)
    3. Cashback RM 36
    4. FREE Membership (jimat RM 65)
    5. FREE Postage (jimat RM 10)
    6. FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif

    Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 390! 😱😍 



    Klik gambar di bawah untuk terus ber-Whatsapp dengan Nad :)

    Promosi Shaklee April 2019



    Continue Reading