July 08, 2019

Testimoni Susu Meriah Selepas Amalkan Set Menyusu


Hari ini, Nad nak kongsikan 3 testimoni dari pengguna produk Set Menyusu.


Kak Naj kenal set menyusu semasa menyusukan Muiz, anak ketiga. Kemudian Muiz kena chicken pox, terus jadi ahli dan try nutriferon. Anak nombor 4 dari mengandung sampai 2 tahun, Kak Naj masih mengamalkan set yang sama. Mood baik je, badan cergas. Tak melepet macam masa anak no 1 & no 2. Alhamdulillah sangat! 


Saya kenal produk Shaklee sejak menyusu anak kedua pada tahun 2011. Asbab susu merundum, nak kasi meriah balik, tapi banyak manfaat yang saya dapat rupanya. Saya teruskan ambil sehingga mengandung anak ketiga, berpantang dan menyusu dan teruskan juga sehingga mengandung anak ke empat dan ketika menyusukannya. Sekarang, Alhamdulillah dah tak alami sembelit, sakit kepala, gastrik, resdung dan sakit belakang.


Kalau makan alfalfa, memang susu meriah giler lagi-lagi mungkin rezeki saya jenis yang susu meriah. Sejak saya makan Alfalfa dalam sehari saya mampu produce 25-27oz dari p8 pagi hingga .430 petang semasa waktu bekerja.

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang Set Menyusu ini
klik sahaja gambar dibawah untuk hubungi Nad ya :)


Promosi Shaklee April 2019
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)