December 11, 2019

Koleksi Testimoni Shaklee Collagen Powder
Tahukah anda? 
Kolagen Shaklee dah dijual bermula 15 April yang lepas selepas hampir 1 tahun menghilang :). Kepada yang dah biasa makan kolagen Shaklee, mereka sangat sukakannya kerana kesannya boleh dirasai seawal 14 hari apabila diambil secara konsisten setiap hari.

Amir kongsikan beberapa testimoni pengguna Kolagen Shaklee yang telah merasai kesan positif.

Testimoni Kolagen Puan Nadiah Suhaidi
Puan Nadiah Suhaidi aka Nadxoxo sendiri telah merasai kesannya dalam masa 2 minggu sahaja. Kulit muka makin cerah berbanding dulu dan makin anjal.

Testimoni Kolagen Puan Nana Macarona
Ini adalah Puan Nana Macarona, beliau terkena sunburn apabila balik dari New Zealand. Apa yang beliau buat ialah ambil kolagen Shaklee secara konsisten setiap hari selama 1 bulan. Alhamdulillah, kulit muka dah makin cantik dan bersih. 

Testimoni Kolagen Puan Hasifah
Puan Hasifah pula mengalami masalah jerawat dan bekas parut di muka beliau. Pada awal penggunaan kolagen, kesan yang dirasai hanya sedikit sahaja. Tetapi selepas 3 minggu menggunakannya, kulit muka beliau dah makin baik dan cantik. Malah nampak makin cerah berbanding sebelum ini.
Untuk sebarang pertanyaan mengenai Kolagen Shaklee,
klik sahaja link disini atau gambar dibawah.Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

1 comment:

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.