February 02, 2020

Promosi Februari 2020

Terdapat 9 plus 5 promosi yang ditawarkan oleh Shaklee pada bulan Februari 2020 ini.

Promosi Februari 2020
Promosi Februari 2020


1. Promosi Vitamin C Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi Vita C Plus

Beli 2 botol RM 185 (jimat RM 9)

Vitamin C ni memang favourite ramai orang, dan ramai yang tertunggu-tunggu promosi Vitamin C.

Vitamin C untuk tingkatkan imun, cantikkan kulit berjerawat, bantu penyembuhan luka, bantu baikkan sunburn, untuk gusi yang selalu berdarah, untuk orang resdung, gout, dan banyak lagi.

Promosi Februari 2020
10 Manfaat Vita C Shaklee

Baca selanjutnya:

Set Kecantikan untuk Kulit Berparut Dan Berjerawat.
Tanda-tanda Badan Kita Kekurangan Vitamin C
Jerawat Kecut Dalam Masa 3 Hari
Perbezaan Vitamin C Chewable dan Sustained Release C- Plus

2. Promosi CoQTrol Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi CoQ-Trol Plus
Beli 3 botol RM 401 (jimat RM 44)

CoQTrol ni sangat recommended untuk tambah energy. Contoh kalau malam tak cukup tidur, tapi esoknya perlu bekerja macam biasa, elok sangat ambil CoQTrol ni. Dan juga untuk orang yang bersukan dan exercise, ramai yang bagu feedback yang dia ada lebih stamina!

Promosi Februari 2020
10 Manfaat CoQ-Trol Plus Shaklee


Baca selanjutnya:

5 Kebaikan Coq-Trol Plus Shaklee
Koleksi Testimoni Coq-Trol Plus Shaklee
Produk Info : Coq-Trol Plus Shaklee

3. Promosi Zinc Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi Zinc Plus
Beli 1 PERCUMA 1 RM 56 (jimat RM 56)

Zinc ni kecil,  murah, tapi hebat! Famous di kalangan ibu-ibu yang berpantang sebab luka cepat sembuh, ataupun yang luka mahupun patah tulang. Juga untuk mereka yang ada Kencing Manis. Kuatkan imun juga!

Promosi Februari 2020
10 Manfaat Zinc Plus

Baca:
Siapa Perlukan Zink?
Info Produk Zinc Shaklee
Testimoni Zinc Shaklee

4. Promosi Garlic Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi Garlic Complex
Beli 2 RM 106 (jimat RM 5)

Garlic pun kecil tapi best. Ia seumpama antibiotik semulajadi! Ia bantu stabilkan tekanan darah, cantikkan kulit (orang Korea hari-hari makan Garlic!), tingkatkan imun, buang angin juga.

Promosi Februari 2020
10 Manfaat Garlic Complex
Baca:
Produk Info Garlic Shaklee
Immune Booster Programme Shaklee

5. Promosi Meal Shakes Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi Meal Shakes
Beli 2 RM 228 (jimat RM 12)

Meal Shakes menjadi pilihan ibu-ibu sebab ia bantu anak-anak lebih berselera, tambah berat badan, anak dah jarang sakit sebab imun makin kuat, anak dah tak sembelit. Orang dewasa yang kurang berat pun sesuai amalkan Meal Shakes ni.

Promosi Februari 2020
10 Manfaat Meal Shakes


Baca:
Info Produk - Meal Shakes Shaklee
Resepi Meal Shakes Shaklee
Testimoni Meal Shakes Shaklee

6. Promosi Vitalea for Children Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi Vita-Lea For Children
Buy 2 RM 211 (save RM 11)

Untuk ibu-ibu yang risau tentang pemakanan anak yang tak menentu, nak ambil satu jenis multivitamin yang mudah kunyah dan sedap, Vitalea for Children ni sesuai. Anak yang dah pandai kunyah tablet dah boleh ambil.

Promosi Februari 2020
10 Manfaat Vita-Lea For Children


Baca selanjutnya:
Info Produk - Vitalea for Children Shaklee
Testimoni Vitalea for Children

7 & 8. Promosi Performance Drink (Orange & Lemon Lime) Shaklee

Promosi Februari 2020


Beli 2 canister Performance Drink Orange RM 163 (save RM 8)
Beli 2 canister Performance Drink Lemon Lime RM 282 (jimat RM 15)

Performance Drink atau PD ni untuk atlet, atau mereka yang selalu berpanas. Ia bantu elak badan dehydrate, dan beri tenaga instant. Untuk Nad sendiri, Nad suka mix dengan ESP setiap hari.

Promosi Februari 2020
8 Manfaat Performance Drink


Baca selanjutnya:
Performance Drink Shaklee

9. Promosi Youth Skincare Shaklee

Promosi Februari 2020
Promosi Radiance C+E

Beli 200 UV (sekitar RM 750) mana-mana produk YOUTH dalam 1 resit, dapat PERCUMA 1 Radiance C + E bernilai RM 400.

Get FREE Postage + Cashback RM 30++

Promosi Februari 2020
8 Manfaat Radiance C+E

Baca:
Penerangan Setiap Produk Youth
Bahan Utama di dalam Youth Skincare
7 Sebab Memilih Youth Skincare
Koleksi Testimoni YOUTH Skincare

10. Vivix Set

Promosi Shaklee Januari 2020
Promosi Shaklee Januari 2020 - Vivix

2 Vivix RM 684 (save RM 266)
Get FREE Membership + FREE Postage + Cashback RM 34
Total saving RM 375

Baca:
Info Produk Vivix Shaklee
4 Kandungan Bahan Utama Vivix Shaklee
Soalan Lazim Tentang Vivix
Testimoni Vivix Shaklee

11. Youth Starter Set

Promosi Shaklee Januari 2020
Promosi Shaklee Januari 2020 - Youth Starter Set

Cleanser + Toner + Moisturizer SPF 50 + Night Cream = RM 612 (save 238)
Get FREE Membership + FREE Postage + Cashback RM 29
Total saving RM 342

12. Prenatal Set

Promosi Shaklee Januari 2020
Promosi Shaklee Januari 2020 - Prenatal Set

Vitalea + Vita C + B Complex + ESP + Ostematrix + Omega Guard = RM 438.30 (save RM 246)
Get FREE Membership + FREE Postage
Total saving RM 321

Baca:
Testimoni Set Hamil Shaklee

13. Postnatal Set

Promosi Shaklee Januari 2020
Promosi Shaklee Januari 2020 - Postnatal Set

Vitalea + Vita C + B Complex + ESP + Ostematrix + Omega Guard + Alfalfa = RM 479.70 (save RM 270)
Get FREE Membership + FREE Postage
Total saving RM 345

Baca:
Testimoni Set Menyusu Shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee

14. Daily Essential Set

Promosi Shaklee Januari 2020
Promosi Shaklee Januari 2020 - Daily Essential Set

Vivix + Vitalea + Vita C + B Complex + ESP + Omega Guard = RM 736.20 (save RM 414)
Get FREE Membership + FREE Postage + Cashback RM 36
Total saving RM 525

Hubungi kami di 012-2295680 / 011-20200300 untuk pertanyaan.
Whatsapp: https://nadiahsuhaidi.wasap.my
Location: Jln Puisi 1/4, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.