April 13, 2021

Testimoni Ostematrix untuk Patah Tulang

 

Koleksi Testimoni Ostematrix untuk Patah Tulang

Testimoni Ostematrix Patah Tulang
Testimoni Ostematrix untuk Tulang Patah - Pn Rashidah Idris
Juz nk share story... mak saya jatuh & patah tangan mase nak ambik buah limau, so, kena b'simen bagai. seperti biasa doc akan bekalkan ubat untuk m'bantu sembuhkan tangan mak...saya story kat my bos, Pn. Sya Ahmad... dia pon suggest mak ambil Ostematrix. Dalam masa 1 bulan datang semula ke hospital utk rawatan susulan.. tiba-tiba doc cakap dah boleh buka simen sebab tulang mak yang patah dah bersambung.

Alhamdulillah... doc t'kejut sebab cepat sangat dah sambung tulang tuh, memandangkan usia mak 67 thn... pada hal mak baru makan dalam masa 2 minggu jek.. mak ambil Ostematrix secara konsisten..tq & kredit to Sya Ahmad sbb kenal'n. Smpi sekarang mak masih makan Ostematrix... moga mak sentiasa sihat... luv u mak... muah..muah... :)
Testimoni Ostematrix Patah Tulang
Testimoni Ostematrix untuk patah tulang bahu

Testimoni Ostematrix Patah Tulang
Testimoni Ostematrix untuk tulang patah

Bila tulang retak dan badan lebam-lebam tu, sakit tau sebenarnya. Lagila kalau orang tua kan, sebab tulang pun dah tak kuat, dengan masalah urat lagi. Kebetulan pula ayah saya kena tangan kanan, memang tak boleh angkat langsung, tak boleh nak bergerak. Time tu la nak bermanja dengan mak, mak suapkan :)

Saya bekalkan ayah saya dengan Ostematrix Shaklee. Ostematrix ni adalah pil kalsium dari Shaklee yang diperkaya dengan Magnesium dan Vitamin D untuk meningkatkan penyerapan serta keberkesanannya. Saya pesan kat ayah saya, ambil 4 biji sebelum tidur. 

Alhamdulillah, dengan kuasa Allah, tangan ayah saya cepat sembuh. Badan pun takdelah sakit-sakit sangat. Kalau tak, mula-mula tu sampai nak tidur pun tak boleh. Tak sampai sebulan pun dah boleh buka simen. Bila pegi check up kat hospital pun doktor terkejut sebab cepat sembuh. Biasa berbulan-bulan juga ambil masa kalau ikut umur ayah tu. Pergi fisioterapi pun senang jer. Mula-mula jer la g fisioterapi kat hospital, lepas tu ayah cakap kat doktor nak exercise sendiri kat rumah.


Testimoni Ostematrix Patah Tulang
Testimoni Ostematrix untuk tulang mak patah sembuh dalam masa 2 minggu
Salam..saja nak share..baru2 ni saya jatuh & kaki terseliuh..dan bila d x-ray, tulang kaki saya di dapati retak..first two days, sepanjang malam saya x bleh tido..tetiba teringat ttg kebaikan oste dalam membekalkan kalsium untuk tulang & mengurangkan rasa kejang kaki. Ape lg suh Mr Hubby gi beli kt outlet Shaklee..bila dah makan,
Alhamdulillah..terasa perbezaannye..kaki dah kurang berdenyut2 dan kurang sakit..tido pun lebih lena..saya x tau samada ini adalah kebetulan atau tidak tapi bagi saya x sanggup plak rasanye nk miss mkn oste sbb dh x nk ulangi rasa kesakitan smpai x leh tido mlm tu.
Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.