October 15, 2019

Koleksi Testimoni Cinch Tea Shaklee - Hilangkan Rasa Mengantuk dan Beri Tenaga

Koleksi Testimoni Cinch Tea Shaklee - Hilangkan Rasa Mengantuk dan Beri Tenaga

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Tak mengantuk drive tengah malam

"Kami sekeluarga selalu balik kampung bertolak tengah malam. Sebelum bertolak, saya akan minum Cinch Tea. Mata tak mengantuk sepanjang perjalanan 6 ke 7 jam." - Encik Amir Marzhuki

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Berkesan atasi rasa mengantuk

"Best sangat Cinch Tea ni. Kalau ambil waktu mengantuk, automatik badan jadi segar, tak mengantuk dah. Energy dia lain dari lain. Tak tipu!" -Puan Azliza Sahin

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Ada power, tak malas buat kerja

"Pagi-pagi saya akan bancuh Cinch Tea + ESP + Meal Shakes. Baru ada power. Kalau tak, rasa malas nak buat apa-apa. Saya juga menyusu bayi 8 bulan. Susu maintain banyak." - Puan Baizura Bahar

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Loya hilang, badan segar

"Loya sewaktu pregnant hilang bila minum Cinch Tea. Badan pun rasa segar!" - Puan Hafizah Asman

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Tak laloq dah bila buat kerja di pejabat

"Saya suka Cinch Tea. Kalau sehari tak minum, laloq je rasa. Setiap pagi saya akan bancuh dalam gelas besar, letak satu sudu kecil gula, minum sambil buat kerja." - Puan Isr Intan

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Rasa energetic, boleh stay up malam

"Jam 5 petang minum Cinch Tea sebelum keluar jogging dan riadhah. Hasilnya tak mengantuk sampai jam 1 pagi walaupun siang tak rehat! Sangat sesuai untuk orang yang nak stay up. Memang beri energy!" - Puan Nadiah Suhaidi

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Tak mengantuk stay up malam

"Cinch Tea best! Badan rasa segar. Siapa jenis stay up malam-malam bangun pukul 2-3 pagi, minumlah Cinch Tea ni, tak mengantuk nanti." - Puan Norhidayah My

 Testimoni Cinch Tea Shaklee
 Testimoni Cinch Tea Shaklee - Suami tak mengantuk waktu kerja

"Suami saya pernah minum Cinch Tea, dia suka. Lawas dan tak mengantuk waktu kerja." - Puan Zarina Khalid




"Saya minum CInch Tea sebelum bersenam atau jogging. Rasa lebih bertenaga untuk lari lebih jauh dan kurang penat. Combo dengan Coq-Trol Plus untuk lebih power."

 "Suami saya tak boleh hidup tanpa Cinch Tea. Bukan untuk elak mengantuk sewaktu drive saja, tapi memang ambil setiap hari selepas breakfast. Nampak berbeza kalau ambil, mata segar bugar, buat kerja laju. Kalau tak ambil, nampak lemau."
"Saya minum Cinch Tea untu ganti Nescafe untuk tahan mengantuk pagi-pagi dan selepas lunch. Selepas minum, terus segar. Tak perlu buang masa dengan tidur"
"Favourite saya Cinch Tea. Kalau saya craving nak makan yang bukan-bukan, ambil Cinch Tea je, hilang rasa craving tu. Dan kalau rasa mengantuk lepas Zohor, ambil Cinch Tea, terus hilang mengantuk. Segar sampai ke malam."

Berminat dengan Cinch Tea? Hubungi Nad di 012-2295680 atau klik je icon Whatsapp di sebelah kiri blog ni ok? :)


Love,
Nadiah Suhaidi
Pengedar Sah Shaklee
012-2295680
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
MSE Legacy Sdn Bhd
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.