July 23, 2020

Beriadah di Canal Park, Alam Sari

Beriadah di Canal Park, Alam Sari

Pagi semalam pergi Canal Park kat rumah kami ni. 

Biasanya banyak urusan di luar rumah, #EncikGajah yang uruskan. Sesekali Nad dapat keluar ambik angin atau jalan-jalan naik kereta, dah rasa best dah dari mengadap fon, laptop, dan tak keluar rumah. 

Beriadah di Canal Park, Alam Sari

Beriadah di Canal Park, Alam Sari
 

Kalau dapat bawa shopping pun best 😝 Tengoklah tu beria Ziyad Ziyani exercise. 

Ziyani bukan main lagi bangun dan mandi awal siap pakai baju Family Day school dia siap bubuh pin besau kat rambut 😆

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.