Beriadah di Canal Park, Alam Sari

Beriadah di Canal Park, Alam Sari

Pagi semalam pergi Canal Park kat rumah kami ni. 

Biasanya banyak urusan di luar rumah, #EncikGajah yang uruskan. Sesekali Nad dapat keluar ambik angin atau jalan-jalan naik kereta, dah rasa best dah dari mengadap fon, laptop, dan tak keluar rumah. 

Beriadah di Canal Park, Alam Sari

Beriadah di Canal Park, Alam Sari
 

Kalau dapat bawa shopping pun best ๐Ÿ˜ Tengoklah tu beria Ziyad Ziyani exercise. 

Ziyani bukan main lagi bangun dan mandi awal siap pakai baju Family Day school dia siap bubuh pin besau kat rambut ๐Ÿ˜†

Post a Comment

2 Comments

  1. Hi,taman ni for public ke ya, atau nak masuk perlu pass di guard house ya?

    ReplyDelete
  2. Ini taman public, semua orang boleh masuk

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)