August 27, 2020

Nads Braces Journey Ends Today

 Nads Braces Journey Ends Today

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar! 
Finally #NadsBracesJourney ends today!! 

πŸ₯ΊπŸ₯Ί Actually its just 10 days from the last appointment πŸ˜‚ Tapi Nad pergi jugak harini sebab tengok gigi semua dah ok. Taring kanan atas yang sangat tinggi sebelum ni dengan gigi bawah pun dah makin rapat which sebelum ni susah nak rapat! 

Tawakkal je tadi. Sekali doktor kata, ok boleh bukak! 🀩🀩🀩 

Nads Braces Journey Ends Today

Actually ada susah nak buka braket kat gigi last tadi. Rasa macam nak tercabut gigi πŸ˜‚ Agak lama dan berkali-kali doktor cuba. Dia kata kalau tak dapat jugak kena inject supaya tak rasa sakit masa cabut. Alamak. Teruslah zikir dalam hati Ya Baari’ Ya Baari’ Ya Baari’ (Allah Yang Maha Mengurus). Dan akhirnya!! Tercabut jugak braket tu 🀧 

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah syukur. 
Tak terkata dah! 
Jan 2018 - Aug 2020. Sengaja Nad pergi jugak bulan ni sebab its my birthday month ❤️ 

Any tips untuk orang baru buka braces? 😁

Boleh lihat video Nad disini selepas braces dibuka 


0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.