October 23, 2021

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

Sejak Hero Kiddo dilancarkan pada bulan lepas, ramai ibu bapa yang telah memberi anak mereka Hero Kiddo ini sebagai salah satu ikhtiar untuk tingkatkan imun badan mereka. Kita pun sedia maklum yang kanak-kanak ini tidak layak untuk divaksinkan kerana faktor usia dan imun badan mereka.

Jalan terbaik ialah kita bantu dari segi pemakanan mereka, tingkatkan imun badan mereka secara semulajadi.

Hari ni, kami kongsikan 3 testimoni Hero Kiddo Shaklee dari team kami

 
Saya sebagai ibu sukakan Hero Kiddo ni sebab dia boleh jadi “gula-gula” sihat untuk diri sendiri. Sambil buat kerja, sambil kemam. Nikmat rasa masam manis dia. Anak saya pula suka sebab bila makan tu dia buat main. Memula gigit tangan dulu, lepas tu kepala bear, lepas tu kaki bear. Hehe
Puan Syaza
Saya sukakan Hero Kiddo ini sebab ia mudah untuk anak hisap. Rasanya sedap dan harganya berpatutan dengan khasiatnya Anak saya suka sangat Hero Kiddo! Yang saya perasan, selera makannya bertambah dan nampak dia lebih cergas dari sebelum ini 
Puan Siera
 Rasa dia tak manis seperti gula-gula, ada rasa masam-masam manis dan tak jemu dikunyah. Hero Kiddo ni dapat membantu anak saya mendapatkan khasiat sebab dia tak makan sayur dan buah. Alhamdulillah, dia nampak cergas dan tak lesu bila bangun awal ke sekolah. Lebih bersemangat!

Nak tahu kelebihan Hero Kiddo ni? Anda boleh baca di post sebelum ini dengan lebih detail.

klik disini


Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.