May 02, 2012

Testimoni Set Menyusu Shaklee: Baby Senyum Lepas Menyusu

Assalamualaikum semua :)

Hari ini Nad nak kongsikan kegembiraan seorang lagi ibu yang telah mencuba Set Menyusu Shaklee iaitu customer Nad, Kak Sue.



"Salam Nad. Alhamdulillah susu Kak Sue dah meningkat dari 2 oz kepada 4 oz. Baby pun dah kurang susu botol waktu malam. Dia suka breastfeed lagi. Yang penting dia senyum je lepas menyusu. Alhamdulillah. Thanks dan happy sangat tengok baby senyum je."

Wah banyak sungguh ucapan terima kasih. Hehe. Sama2, Kak Sue.

Jika sebelum ini Kak Sue pump dapat 2oz sahaja tapi sekarang sudah sekali ganda iaitu 4oz untuk baby Adam yang berusia 3 bulan.

Sebelum ni kata Kak Sue, baby nangis lepas breastfeed sebab tak puas menyusu. Tapi sekarang Alhamdulillah baby Adam dah boleh senyum :)

"Mama, Adam nak susu.." :D

Semoga Kak Sue dapat menyusukan Baby Adam sehingga berusia 2 tahun. Ameen! :)

Baca:
Apa itu Set Menyusu Shaklee?
Lagi Testimoni Set Menyusu Shaklee

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia & luar negara

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.