Testimoni Set Haji Umrah Shaklee - Bertenaga dan Kuatkan Imun

Kami kongsikan pengalaman Puan Wan Derina


"Selain dari persediaan mental, persediaan fizikal sangat penting sebelum menunaikan Haji mahupun Umrah. Semestinya kita inginkan kesihatan yang tip top sepanjang perjalanan dan sepanjang masa beribadah dan berziarah.

Syukur Alhamdulillah baru-baru ini saya berpeluang menunaikan umrah & ziarah bersama suami. Selama 14 hari & dengan keizinan Allah juga, sihat & ringan rasa badan.

Sebelum pergi saya bawa bekal vitamin-vitamin seperti dalam gambar di atas. Asalnya ada bawa sebotol Vivix juga yang kemudian tertinggal dalam fridge bilik hotel di Kuching. Tak sampai ke tanah suci si Vivix tu ~ WaAllahualam.

Saya amalkan Omega Guard, B Complex & Ostematrix setiap hari untuk kekuatan fizikal & kesihatan. Carotomax untuk penjagaan mata kerana banyak membaca.

Suami memang tak tinggalkan AJHT & Ostematrix setiap hari walaupun di Malaysia.

Performance Drink (dalam tumbler tupperware) saya minum sekali sekala masa di Istanbul sebelum sampai tanah suci. Semasa di tanah suci, of course, tiada yang lebih menyegarkan selain dari Air Zamzam. SubhanaAllah.

Di penghujung "trip" badan rasa macam nak demam & sakit tekak. Mungkin sebab keadaan di Mekah masih berdebu2, construction everywhere. Terus saya ambik Nutriferon sebelum tidur. Alhamdulillah dah tak jadi demam & tinggal batuk sedikit2 saja. Teringat juga Vit C Shaklee yang tertinggal (stok sedikit tinggal utk anak2 di rumah) .

Alhamdulillah vitamin2 ini sangat membantu saya & suami. Di harapkan perkongsian saya ini bermanfaat untuk anda juga." - Puan Wan Derina


Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Post a Comment

0 Comments