Testimoni Hamil, Berpantang, dan Menyusu Dengan Shaklee"Inilah anak buah pertama saya, Hannah Insyirah a.k.a baby SHAKLEE.

Gambar di sebelah kiri diambil selepas beberapa jam Hannah dilahirkan, dan di sebelah kanan pula semasa umurnya 32 hari. Sekarang umur dia sudah 37 hari. Kami semua panggil dia baby SHAKLEE sebab semasa di dalam kandungan lagi Hannah telah mendapat khasiat supplement dari SHAKLEE.

Semasa hamil, Umi Hannah telah mengambil OSTEMATRIX dan ESP. Sebab itulah apabila lahir, kulit Hannah memang gebu.
Semasa umur Hannah 10 hari, dia ade ruam lampin/ekzema. So saya mandikan dia dgn BASIC H dan sapukan HERBAL BLEND setiap kali selepas dia mandi. Alhamdullillah selepas 2 3 kali sapuan, ruam pada badannya semakin kering

Dan sehingga kini Hannah sentiasa mendapat khasiat dari SHAKLEE kerana Uminya mengamalkan supplement untuk berpantang seperti VITALEA, B - Complex, Vita C , dan Zinc. Hannah diberi susu badan sepenuhnya. Selain itu, Umi Hannah juga add on ESP sebagai minuman semasa sarapan dan minum petang. 
In Shaa Allah dengan persediaan yang dibuat oleh Umi Hannah, Hannah akan dapat diberi susu badan sehingga 2 tahun." - Puan Sri Nora, 6 Mac 2013


Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 869533
Email: n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

Post a Comment

0 Comments