February 09, 2016

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam


Assalamualaikum, tataplah Testimoni Herbal Blend Cream untuk masalah ruam ni :)

Memang best!

Moga bermanfaat :)

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
Ruam akibat lampin pakai buang hilang dalam 2 hari. Chicken pox kering dalam 3 hari.

Kulit anak saya mudah alami alahan. Getah tepi lampin pakai buang pun boleh jadi punca. Masa saya first time guna, alergic anak saya dah kronik juga. Bawa pergi klinik, ubat sapu doktor tak berkesan. Saya guna Herbal Blend dalam 2 hari dah kering. Masa anak kena chicken pox, sapu Herbal Blend 3 hari, chicken pox kerin dan tak tinggalkan parut pun. Sampai sekali jadi losen dia orang ni.

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
Ruan dan gatal-gatal cepat hilang.
Memang bagus sangat cream ni. Anak naik ruam keping-keping merah. Sapu sekejap jah dah hilang. Tak tinggal parut pula tu. Ayah dila penyakit gatal-gatal pun sapu krim ni, kejap je dah hilang gatal.


20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
Herbal Blend Cream serasi dengan ruam bayi.
Baby serasi dengan cream ni, mula-mula dulu pakai ubat farmasi tapi tak jadi. Sekarang pakai yang ini untuk dia sebab dia mudah ruam. Sekarang musim panas, cepat naik gatal-gatal, biji merah. Hari tu naik teruk dekat peha sebab pakai pampers, neena setiap kali tukar pampers sapu. Sekarang dah kurang. 

Ruam bayi pudar dalam 24 jam
Yup, dalam sehari dah makin kurang. Especially ruam kat pipi sebab baby saya suka main air liur. So dia kerap naik ruam kat dagu dan pipi. Letak herbal blend cream pagi ni, esoknya tengok dah makin hilang. - Puan Noor Shaliza Zakaria

Membantu ruam bayi


Bagi pinjam herbal blend sebab anak dia naik ruam gatal-gatal satu badan
Saya beri pinjam herbal blend cream pada kawan sebab anak dia naik ruam yang gatal-gatal satu badan. Hilang ruam dan gatal-gatal lepas tu. - Puan Suzie



Kalau kena ruam susu, kulit anak saya memang merah sangat. Sapu 3 hari herbal blend cream, dah pudar. - Puan Hamisah


Ruam di kepala dan biji-biji di muka anak saya dah hilang. 2 hari je sapu herbal blend cream dah baik. Terima kasih sebab ia sangat berguna. - Puan Rafizah


Sebelum ni, ruam lampin baby saya susah baik. Bila sekali sapu herbal blend cream, ruamh hilang. Happy sangat, baby tak meragam lagi. Krim tak berminyak dan bau harum. Kena order lebih lagi untuk standby. Untuk gigitan nyamuk pun boleh. - Puan Qaseh


Pipi baby umur 1 tahun ada ruam bulat-bulat. Sapu krim farmasi lambat hilang. Cuba sapu 3 kali herbal blend cream, kering dah ruam. Pipi dia dah bersih, seronok tengok. - Puan Su


Semalam, letak herbal blend cream kat ruam di pipi anak. Pagi ni tengok dah bersih pipi dia. Bau krim tu ingatkan panas, tapi bula sapu rasa sejuk je. - Mommy Rizqi


Ruam di pipi baby makin pulih lepas 2 hari pakai herbal blend cream. Happy tengok muka dia nak elok. - Puan Danya


Anak saya dulu kena ruam susu. Kasiha dia gatal. Alhamdulillah, ada herbal blend cream. Selepas mandi dan jika ada masa terluang, je mesti sapu. Sekarang dah licin kulitnya, tak berbekas pun. - Puan Alyaa









012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.