December 19, 2018

New Shaklee KL Branch at Sunway Visio

New Shaklee KL Branch at Sunway Visio
Nad depan entrance New Shaklee KL Branch

What a day! Mencabar sungguh harini. Tapi Alhamdulillah happy ending. Apa yang nak dibeli dapat semuanya. Terima kasih Shaklee 😍

Downline Nad, Mira yang ikut skali
Ini Leader Nad, Kak Sofia. Kebetulan baju kami semua sama tema plak.

Terima kasih jugak kat Encik Gajah yang bertungkus lumus harini ini ❤️

Lepas shopping Shaklee, Triple Z pun ambil kesempatan main air kat air pancut.

Triple Z pun siap mandi air pancut. Dah puas main air basah jjeruk, siap ada budak-budak lain ikut mandi sekali, security guard datang cakap tak boleh mandi situ rupanya 🤣

Baju spare tak bawak starang. Abi gi beli towel, seluar, dan baju baru untuk depa. Untunglahhhh 😁

Location: Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.