Youth Toner Shaklee Untuk Double Cleansing

Youth Cleanser
Morning! Mandi dan cuci muka dengan YOUTH Cleanser yang tak berbuih dan keringkan kulit tu.

Youth Toner
Youth Toner
Keluar toilet lap-lap, pakai YOUTH Toner pulak guna kapas tu. Kat kapas tu akan keluar lagi kulit mati. Double cleansing 😊

Kalau pakai YOUTH dan dapat effect glass skin macam orang Korea tu, jangan pelik tau πŸ€—

Tak perlu cari macam-macam jenama nak cukupkan 10 steps macam orang Korea. Pakai YOUTH Set ni pun dah cukup InshaAllah.

Full Set Youth
Full Set Youth

Bulan ni promo pulak tu. Jimat dalam RM 400 sebab bayar untuk 5 items sahaja tapi dapat 6 items (full set) 😍😍😍

Post a Comment

0 Comments