January 08, 2019

Majlis Ilmu Online

Majlis Ilmu Online
Majlis Ilmu Online
Cara paling mudah Nad sekeluarga ikhtiar tambah ilmu dan dekatkan diri dengan Allah, ialah dengar Majlis Ilmu di dalam kereta.

Serius banyak masa dapat spend kat sini.

Nad paling suka dengar dari Ustaz Elyas Ismail. Perkongsian beliau ‘cukup rasa’. Ada elemen kelakar, insaf, menusuk. Dengar banyak kali pun tak boring. Selalunya Encik Gajah akan ambil video dari Youtube then proses menjadi MP3. Then masuk dalam Pendrive dan play dalam kereta.

Alang-alang dah ada banyak MP3 ilmu agama ni, kami rasa ada baiknya kami kongsikan dengan kalian semua.

Kami kongsikan MP3 tersebut di channel telegram 
.
Majlis Ilmu Online
Majlis Ilmu Online

Kalian tinggal nak download dan masukkan ke dalam Pendrive dan cucuk kat kereta je. Terus boleh dengar.

Jemput kongsikan untuk manfaat orang lain juga.
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

2 comments:

Terima kasih atas komen anda :)