January 05, 2019

Testimoni ESP Untuk Ibu Hamil Dan Menyusu



Produk ESP menjadi pilihan ramai ibu-ibu hamil dan menyusu kerana ia terbukti berkesan selepas pengambilan secara konsisten paling kurang 2 minggu. 

Nad kongsikan berita gembira ni dengan anda😁


Testimoni Puan Asma

Mula ambil ESP semasa masuk trimester ketiga ketika hamil anak ketiga pada 2013. Badan rasa bertenaga dan kurang rasa nak mengunyah. Baru seminggu berpantang, orang dah tegur laju je berjalan. Macam dah habis pantang jer. Sampai sekarang, saya masih amalkan ESP


Testimoni Puan Iza

Saya start ambil ESP selepas bersalin anak no 2. Amik set bersalin premium. Memang bertenaga masa dalam pantang compare dengan anak 1st. Yang paling best, berat badan pun turun dengan gembira. Dari 97kg, selepas pantang jadi 65 kg sahaja. Best sangat rasanya.


Testimoni Puan Mariyam

Paling saya teruja bila ambil set menyusu ini adalah kesannya amat menakjubkan. Minggu pertama selepas bersalin, susu hana 1oz. Selepas saya try ESP dan alfalfa, Allah izinkan susu keluar mencurah sampai mak bagi tau peti sejuk ni dah penuh dengan stok susu mariyam.
Alhamdulillah


Hubungi kami jika anda berminat untuk mencuba produk ESP :


Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)