January 07, 2019

Twin Pack Vivix Untuk Kawal Gula Dalam Darah


Twin Pack Vivix Untuk Kawal Gula Dalam Darah
Twin Pack Vivix Untuk Kawal Gula Dalam Darah 

Alhamdulillah Nad selesai registerkan seorang lagi new member yang belikan Twinpack Vivix untuk bantu kawal gula dalam darah ibunya. Semoga parcel cepat sampai dan selamat tiba ke Ampang.

Terharu la dalam bisnes ni. Anak belikan untuk Ibu. Suami belikan untuk isteri. Isteri belikan untuk suami. Ibu belikan untuk anak. Kakak belikan untuk adik. Kisah benar semua ni customers Nad. Semua yang Nad sebut ni order Vivix.

Bukan murah oo. I know Vivix memang pricey. Paling mahal dalam produk Shaklee. Tapi lihat pada keberkesanan tu, memang mereka ni repeat order. Ada yang kata saya penat dah pergi hospital 3 tahun. Aduhai, sedih Nad baca mesej encik tu.

Vivix Starter Pack
Vivix Starter Pack

Tapi macam mana pun, if masih dalam rawatan doktor, kami pengedar Shaklee tak boleh sewenang-wenangnya cakap boleh berhenti makan ubat. No no no.

Supplement sebagai pelengkap nutrisi. Speed up recovery. If doktor kata boleh stop ubat, baru boleh stop ubat. Itu bukan kepakaran kami.

Semoga semua customers Nad diberi kesihatan dan umur yang baik dan berkat. Aameen.


Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.