January 10, 2019

Vision Board


Vision Board
Vision Board
Alhamdulillah selesai kelas LIVE pertama untuk Team Maestro tadi. Tajuk harini macam mana nak buat Vision Board (VB).

Vision Board
Ajar team maestro buat Vision Board

Encik Gajah kendalikan harini since anak bujang ada di rumah harini dalam proses sihat.

Kami nak share.
Dari VB ni kami dah rasa ‘keajaiban’. Banyak kali dah. It really works!

Dapat bawa family melancong ke beberapa negara, buka ofis, tentang nama syarikat, kelas mengaji, perangai yang lebih positif, kewangan, banyak lagi lah.

Buat je. Buat hari ini. InshaAllah one day anda akan berterima kasih dengan apa yang anda buat.

Tips Bisnes Nadiah Suhaidi
Tips Bisnes Nadiah Suhaidi


Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.